ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Survivor spoiler: Το νέο μεγάλο έπαθλο που αλλάζει τα δεδομένα – Θα παίζουν κάθε Κυριακή γι’ αυτό!

Θα πάθουν πλάκα οι παίκτες!

Survivor spoiler: Οι περισσότεροι παίκτες κλείνουν 2 μήνες μέσα στο Survivor (γιατί υπάρχουν κι άλλοι που μπήκαν στην πορεία) ενώ στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε να μπαίνει και η τελευταία παίκτρια.

Πλέον λοιπόν θα δούμε σιγά σιγά τα έπαθλα να μεγαλώνουν, δεν θα είναι δηλαδή κάτι τυριά, κάτι τοστ και κάτι κομμάτια με πίτες. Τα έπαθλα μεγαλώνουν και όχι μόνο του φαγητού. Έρχεται το απόλυτο έπαθλο κάθε εβδομάδας που θα είναι και το πιο σημαντικό, πιο σημαντικό και από την ασυλία.

Δείτε και αυτό: Survivor spoiler 28/02: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού;

Survivor spoiler: Αυτό είναι το νέο έπαθλο που αλλάζει τα δεδομένα!

ΔΕΙΤΕ:  Γιατί τα συμπτώματα του κρυολογήματος επιδεινώνονται το βράδυ;

Ποιο είναι λοιπόν το έπαθλο που σκέφτεται να βάλει το Ατζούν στα επόμενα επεισόδιο και θα αλλάζει τη ζωή της νικήτριας ομάδας για όλη την εβδομάδα; Να σας βοηθήσω λίγο; Το είδαμε και στο Survivor 2 και μάλιστα περίπου 2 μήνες μετά την έναρξη του.

ΔΕΙΤΕ:  Καταπολεμά τη φλεγμονή, μειώνει τη πίεση: Το βότανο που λάτρευαν οι Αρχαίοι Έλληνες αλλά πλέον δε τρώει κανείς

Πάει κάπου το μυαλό σας; Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr το νέο έπαθλο που έρχεται σύντομα στο Survivor και να προβάλλεται στο επεισόδιο της Κυριακής θα είναι κρεβάτια και στρώματα για την ομάδα που τα κερδίζει, ώστε να κοιμούνται πιο άνετα. Δεν ξέρουμε αν το έπαθλο αυτό θα μπει τώρα ή μετά την ένωση (πιο πιθανό το δεύτερο σενάριο) ωστόσο θα μπει.

ΔΕΙΤΕ:  Εάν θέλετε να σας σέβονται στην δουλειά πείτε «αντίο» σε αυτές τις 15 συμπεριφορές

Σίγουρα ένα έπαθλο που ανατρέπει τα πάντα καθώς οι παίκτες της νικήτριας ομάδας θα μπορούν να κοιμούνται άνετα και να είναι ξεκούραστοι στα αγωνίσματα μέσα στην εβδομάδα.

Δείτε και αυτό: Survivor spoiler: Θα μπει ή όχι και πέμπτη μέρα προβολής του Survivor;

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!