ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Survivor spoiler: Τα απίθανα έπαθλα που έρχονται τις επόμενες μέρες! Θα μείνουν “παγωτό” οι παίκτες!

Survivor spoiler: Επιστρέφουμε με νέο spoiler που θα ταράξει τα νερά στο Survivor 4 και θα φέρει χαμόγελα στους παίκτες των δύο ομάδων!

Τι τους περιμένει πολύ σύντομα; Νέα μαγευτικά έπαθλα! Τι είχαμε δει στο τελευταίο Survivor; Αυτοκίνητα από πολύ νωρίς; Κάτι ανάλογο θα έχουμε και φέτος αλλά πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως η κατάσταση θα ξεφύγει! Τι παραπάνω να τους χαρίσει ο Ατζούν να μας πείτε; Καμία βίλα; Δεν ξέρουμε αλλά η αλήθεια είναι πως ο Τούρκος είναι έτοιμος να βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη αλλά αυτό μια λογική!

ΔΕΙΤΕ:  Ο «προικισμένος» Γιάννης από το Άργος που έφαγε πόρτα στον οίκο ανοχής!

Ποια είναι αυτή; Πως το Survivor φέτος σαρώνει σε τηλεθέαση και ο Ατζούν έχει βγάλει ήδη εκατομμύρια ευρώ. Χαρακτηριστικό είναι πως μόνο από το επεισόδιο της περασμένης Τετάρτης (03/03) που έφτασε και 62% στα ταμεία της παραγωγής μπήκαν περίπου 300.000 ευρώ! Από ένα και μόνο επεισόδιο!

Σε πρώτη φάση και αρκετά σύντομα, όπως πρώτοι σας έχουμε αποκαλύψει από το περασμένο Σάββατο, ο Ατζούν θα προσφέρει σε εβδομαδιαία βάση κρεβάτιαστρώματα και μαξιλάρια! Ένα έπαθλο που θα παίζετε κάθε Κυριακή και θα εξασφαλίζει στους νικητές του επάθλου εύκολο και ευχάριστο ύπνο για μια βδομάδα!

ΔΕΙΤΕ:  10 συμβουλές για να μείνει ζεστό το σπίτι σου τον χειμώνα

Όμως αυτό το έπαθλο με βάση τα υπόλοιπα που θα ακολουθήσουν θα είναι αστείο! Ο Τούρκος ήθελε να χαρίσει το απόλυτο έπαθλο, ωστόσο ο covid έχει άλλα σχέδια! Συγκεκριμένα, είχε σκοπό πιο “βαθιά” στο παιχνίδι να χαρίσει στη νικήτρια ομάδα ένα σύντομο ταξίδι στην Ελλάδα για να δουν οι παίκτες της οικογένειές τους! Ωστόσο, επειδή ταξίδι στη χώρα σημαίνει ταυτόχρονα και καραντίνα 7 ημερών το σχέδιο αυτό “πάγωσε”.

Αυτό φυσικά ισχύει και για πιο κοντινά ταξίδια αλλά και εξόδους σε κλαμπ που κέρδισαν σε προηγούμενα Survivor! Ο φόβος του κορωνοϊου μπορεί να τινάξει το ριάλιτι στον αέρα γι΄ αυτό και οι παίκτες αποκλείεται να βγουν από τις παραλίες τους φέτος! Ωστόσο ο Τούρκος θα τους το επιστρέψει αυτό με έπαθλα!

ΔΕΙΤΕ:  Ανέκδοτο: Αμαρτωλός διασκεδάζει στην Κόλαση…. (Τρελό γέλιο!)

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως φέτος ο Ατζούν έχει σκοπό να δώσει σ’ όλους τους παίκτες νικήτριας ομάδας από ένα αμάξι και όχι σε έναν παίκτη! Τα έπαθλα πάντως αναμένονται φέτος πιο “πλούσια” από ποτέ! Ας είναι καλά η τηλεθέαση άλλωστε…

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!