Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Survivor spoiler 18/04: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο φαγητού!

Το κλικ με δική σας ευθύνη!

Survivor spoiler: Μετά από τρία βράδια το Survivor 4 επιστρέφει στους δέκτες μας με αγώνα επάθλου φαγητού και ένα αγώνισμα εντελώς διαφορετικό από όσα έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα!

Η Ελευθερία Ελευθερίου αποτελεί παρελθόν για το Survivor και την κόκκινη ομάδα, όπως πρώτο σας είχε αποκαλύψει το Athensmagazine.gr, με αποτέλεσμα πλέον να έχουν ασυλία και οι γυναίκες της κόκκινης ομάδας, όχι όμως για πολύ! Διότι στον επόμενο άνδρα που θα αποχωρήσει και από την ομάδα που θα είναι αυτός αντίστοιχα θα μπορούν μετά να ψηφιστούν και γυναίκες!

Το σίγουρο δηλαδή είναι πως στην εβδομάδα που ξεκινάει όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι άνδρες! Λίγο πολύ μπορούμε και να φανταστούμε ποιοι θα είναι αυτοί. Διάσημοι ή μη, κόκκινη ή μπλε, το Survivor 4 μπαίνει στη τελική του ευθεία και καλείται ο κάθε παίκτης σιγά σιγά να κάνει την διαφορά αγωνιστικά και μη!

Την ίδια ώρα το κλίμα στη κόκκινη ομάδα είναι εξαιρετικό, μετά την αλλαγή των ομάδων αλλά και την συμφιλίωση του Αλέξη Παππά με τον Ηλία Μπόγδανο. Στην αντίπερα όχθη θα μπορούσαμε να πούμε το ίδιο αν δεν υπήρχε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Η αγαπημένη του Σάκη Κατσούλη έχει ευθεία κόντρα μ’ όλους τους συμπαίκτες της κι αυτό βγαίνει προς τα έξω! Θα επηρεάσει όμως και την ομάδα αυτό;

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει την Κυριακή (18/04);

Πάμε λοιπόν στο αγωνιστικό κομμάτι! Απόψε έχουμε ένα διαφορετικό αγώνισμα που ο μοναδικός παράγοντας που μπορεί να χαρίσει τη νίκη στη κάθε ομάδα είναι η δύναμη! Οι μπλε μπορούν να αισιοδοξούν αφού είναι στην ίδια μοίρα με την περασμένη εβδομάδα, την ίδια στιγμή που στους κόκκινους υπάρχουν ερωτηματικά αλλά και ένα μεγάλο συν!

Ποιο είναι αυτό; Πως η Ελευθερία Ελευθερίου, που ήταν αδύναμη αγωνιστικά αποτελεί παρελθόν! Από την άλλη όμως γνωρίζουν πως σήμερα θα έχουν τελικά στη σύνθεσή τους τον Ηλία Μπόγδανο που προέρχεται από τραυματισμό!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ!

Νικητές απόψε λοιπόν είναι οι μπλε ξανά!

Πηγή

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!