ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Survivor spoiler 21/04: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον αγώνα επικοινωνίας την Τετάρτη!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή!

Survivor spoiler: Μπορεί ακόμα να μην έχει προβληθεί το επεισόδιο της Τρίτης (20/04) όμως το Athensmagazine.gr σας βάζει από νωρίς στο κλίμα για τον αγώνα ασυλίας της Τετάρτης αφού σας έχει ήδη το νικητή!

Επειδή φέτος έχουμε παρατηρήσει ότι γίνεται χαμός και όλοι βρίσκουν spoiler με αποτέλεσμα να μας καίγονται από νωρίς πλέον μόλις το έχουμε στην διάθεσή μας θα σας το μεταφέρουμε! Όπως θα κάνουμε και τώρα…

Συγκεκριμένα την πληροφορία για τον αυριανό νικητή την έχουμε από το πρωί αλλά πρώτα κάτσαμε και σκεφτήκαμε αν είναι σωστό να σας την μεταφέρουμε από τώρα! Ωστόσο επειδή όλοι παρουσιάζεται αποκλειστικά τα spoil σαν δική σας είδηση λέμε να σας πιάσουμε στον ύπνο και να σας αποκαλύψουμε από σήμερα τον νικητή του αγώνα επικοινωνίας της Τετάρτης!

Survivor spoιler 21/04: Ποια ομάδα κερδίζει τον αγώνα επικοινωνίας της Τετάρτης;

Για τα σημερινά σας έχουμε ενημερώσει από νωρίς! Ποια ομάδα κερδίζει και ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση! Αύριο πρωί πρωί και μόλις κλείσουν οι τηλεφωνικές γραμμές θα σας έχουμε στο 100% ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από το Survivor 4 και τον Άγιο Δομίνικο!

Οι μπλε λοιπόν αυτή την εβδομάδα θα έχουμε το 3/3 αρχικά αφού κέρδισαν την Κυριακή, αλλά και τις δύο ασυλίες της εβδομάδας! Θα καταφέρουν να κάνουν ωστόσο το 4/4 και με το έπαθλο επικοινωνίας; Η απάντηση είναι πως…

ΟΧΙ! Ναι, ναι καλά διαβάσετε. Οι κόκκινοι επιτέλους επιστρέφουν και κερδίζουν το έπαθλο της επικοινωνίας! Τώρα αν χάνουν επίτηδες οι μπλε για να απολαύσουν την επικοινωνία με τους συγγενείς τους και οι κόκκινοι δεν το γνωρίζουμε όμως το δεδομένο είναι πως την Τετάρτη η νίκη θα έχει ερυθρόλευκη απόχρωση!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;