ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Survivor spoiler 21/04: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον αγώνα επικοινωνίας την Τετάρτη!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή!

Survivor spoiler: Μπορεί ακόμα να μην έχει προβληθεί το επεισόδιο της Τρίτης (20/04) όμως το Athensmagazine.gr σας βάζει από νωρίς στο κλίμα για τον αγώνα ασυλίας της Τετάρτης αφού σας έχει ήδη το νικητή!

Επειδή φέτος έχουμε παρατηρήσει ότι γίνεται χαμός και όλοι βρίσκουν spoiler με αποτέλεσμα να μας καίγονται από νωρίς πλέον μόλις το έχουμε στην διάθεσή μας θα σας το μεταφέρουμε! Όπως θα κάνουμε και τώρα…

ΔΕΙΤΕ:  Έχεις αυτό στο αυτοκίνητο; Τεράστιο πρόστιμο αν σε πιάσουν

Συγκεκριμένα την πληροφορία για τον αυριανό νικητή την έχουμε από το πρωί αλλά πρώτα κάτσαμε και σκεφτήκαμε αν είναι σωστό να σας την μεταφέρουμε από τώρα! Ωστόσο επειδή όλοι παρουσιάζεται αποκλειστικά τα spoil σαν δική σας είδηση λέμε να σας πιάσουμε στον ύπνο και να σας αποκαλύψουμε από σήμερα τον νικητή του αγώνα επικοινωνίας της Τετάρτης!

Survivor spoιler 21/04: Ποια ομάδα κερδίζει τον αγώνα επικοινωνίας της Τετάρτης;

ΔΕΙΤΕ:  Το ελληνικό όσπριο που καταπολεμά τη δυσκοιλιότητα, ρίχνει τη χοληστερίνη και ενισχύει την καρδιά

Για τα σημερινά σας έχουμε ενημερώσει από νωρίς! Ποια ομάδα κερδίζει και ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση! Αύριο πρωί πρωί και μόλις κλείσουν οι τηλεφωνικές γραμμές θα σας έχουμε στο 100% ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από το Survivor 4 και τον Άγιο Δομίνικο!

Οι μπλε λοιπόν αυτή την εβδομάδα θα έχουμε το 3/3 αρχικά αφού κέρδισαν την Κυριακή, αλλά και τις δύο ασυλίες της εβδομάδας! Θα καταφέρουν να κάνουν ωστόσο το 4/4 και με το έπαθλο επικοινωνίας; Η απάντηση είναι πως…

ΔΕΙΤΕ:  Γιατί τα συμπτώματα του κρυολογήματος επιδεινώνονται το βράδυ;

ΟΧΙ! Ναι, ναι καλά διαβάσετε. Οι κόκκινοι επιτέλους επιστρέφουν και κερδίζουν το έπαθλο της επικοινωνίας! Τώρα αν χάνουν επίτηδες οι μπλε για να απολαύσουν την επικοινωνία με τους συγγενείς τους και οι κόκκινοι δεν το γνωρίζουμε όμως το δεδομένο είναι πως την Τετάρτη η νίκη θα έχει ερυθρόλευκη απόχρωση!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!