Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Survivor spoiler 28/02: Σε δύσκολη θέση η Μπλε ομάδα – Ο τραυματισμός που θα φέρει τα πάνω κάτω

Τους έρχεται από εκεί που δεν το περιμένουν

Survivor spoiler: Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό, 28 Φεβρουαρίου, επεισόδιο του Survivor και ειδικά για μία από τις δύο ομάδες.

Συγκεκριμένα ένα μεγάλο περιστατικό πρόκειται να ταρακουνήσει την ομάδα των Μπλε όταν θα γίνει ένας τραυματισμός μέσα στο παιχνίδι.

Survivor spoiler: Ο τραυματισμός στην Μπλε ομάδα

Ειδικότερα η Μπλε ομάδα φαίνεται να έχει περάσει αρκετά τον αρκετό καιρό σχετικά με την άφιξη των νέων ατόμων και τις παλιές σχέσεις που είχαν μεταξύ τους κάποιοι συγκεκριμένοι.

Όμως αυτό που πρόκειται να τους καθηλώσει είναι ένα περιστατικό που πρόκειται να δούμε στο σημερινό επεισόδιο με έναν παίχτη από την ομάδα τους να χτυπάει αρκετά.

Αυτός ο παίχτης πρόκειται για την Ελευθερία Ελευθερίου όπου την ώρα του αγωνίσματος η ίδια φαίνεται πως γλιστράει και πέφτει πάνω στην ξύλινη εξέδρα με το κεφάλι της χωρίς να προλάβει να προστατευτεί η ίδια.

Αυτό είναι αρκετά σοβαρό για την Μπλε ομάδα γιατί ακόμη ένας παίχτης τους υπάρχει πιθανότητα να μην μπορέσει να αγωνιστεί αλλά και η Ελευθερίου να είναι πιθανότατα σε σοβαρή κατάσταση.

Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου:

Πηγή

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!