ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Survivor spoiler 30/03: Αυτή η ομάδα κερδίζει το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή!

Survivor spoiler: Δεύτερος αγώνας ασυλίας σήμερα (30/03) με τους κόκκινους και τους μπλε να μάχονται ώστε να κρατήσουν όλους τους παίκτες τους στον Άγιο Δομίνικο!

Στο χθεσινό (29/03) επεισόδιο είδαμε τους κόκκινους να χάνουν την ασυλία, τον Παύλο Γαλακτερό να κερδίζει την ατομική ασυλία και τον Τριαντάφυλλο να βγαίνει πανηγυρικά ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, κάτι που περίμενε όλη η Ελλάδα και όλη η Κύπρος, όπως λέει και ο ίδιος!

Survivor spoiler 30/03: Αυτή η ομάδα κερδίζει το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας!

Οι κόκκινοι καίγονται για τη νίκη, όπως καιγόταν και χτες ο κ@λος του Τζέιμς που είπε χαρακτηριστικά! Μετά την υποψηφιότητα του Τριαντάφυλλου δεν τους παίρνει να χάσουν γιατί αν γίνει αυτό θα πρέπει να δώσουν έναν ακόμα παίκτη για αποχώρηση και οι κόκκινοι υποψήφιοι να είναι τρεις! Θα τα καταφέρουν ωστόσο;

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (30/03) την δεύτερη ασυλία!

Κόκκινοι και μπλε μπαίνουν στον στίβο μάχης για την δεύτερη ασυλία με μοναδικό σκοπό τη νίκη! Τουλάχιστον οι κόκκινοι γιατί οι μπλε δεν παίρνουμε και όρκο πως θα “σφαχτούν” για τη νίκη! 

Survivor spoiler 30/03

Χτες ο Τζέιμς τόνισε πως καίγεται ο κ@λος του, τελικά ούτε σήμερα όμως θα καεί αφού οι μπλε είναι εκείνοι που κερδίζουν και την δεύτερη ασυλία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, χωρίς να είναι 100% επιβεβαιωμένο!

Πηγή

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;