ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Tα 3 ζώδια που ξεπερνούν τον χωρισμό τους με απίστευτη ευκολία

Σκουπίζουν τα δάκρυά τους αμέσως και πάνε για άλλες πολιτείες.

Οι άνθρωποι χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: σε εκείνους που θρηνούν έναν χωρισμό μέχρι τελικής πτώσης και παίρνουν τον χρόνο τους μέχρι να οδηγηθούν στον επόμενο σύντροφο και σε εκείνους που ξυπνούν το επόμενο πρωί και είναι έτοιμοι να προχωρήσουν, δίχως να κοιτάξουν δεύτερη φορά πίσω.
Τρεις εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία, καταφέρνοντας να ξεπεράσουν κάθε χωρισμό σε χρόνο dt.
Μπορείς να σκεφτείς ποια είναι αυτά;

Κριός
Ο Κριός μέσα σε 10 ημέρες περνά όλα τα στάδια χωρισμού, τα οποία οι υπόλοιποι χρειάζονται μήνες για να διανύσουν. Εκεί σκέφτεται τα λάθη του, τα λάθη της άλλης πλευράς και προσπαθεί να εστιάσει στα θετικά της μοναχικότητας. Αμέσως μετά ξεκινούν τα ξενύχτια, τα ποτά και οι φίλοι μπαίνουν στο πρόγραμμα, ενώ πάνω στο μήνα -συνήθως- έχει προχωρήσει στην επόμενη σχέση.
Υδροχόος
Ο ορθολογιστής Υδροχόος μπορεί να στεναχωρηθεί ιδιαίτερα από τον χωρισμό, αλλά δεν θα αφήσει να τον πάρει από κάτω. Σύντομα θα ανακάμψει και θα ανακαλύψει όλα εκείνα που του έλειπαν όσο βρισκόταν σε δέσμευση. Δεν θα αντικαταστήσει τη σχέση του γρήγορα, μιας και πρόκειται για ένα ζώδιο που αγαπά τη μοναξιά, ωστόσο σε ελάχιστο διάστημα θα τα έχει ξεπεράσει όλα.
Τοξότης
Ο Τοξότης σχεδόν πάντα μετά από έναν χωρισμό θα κάνει και μια ακόμα αλλαγή. Μπορεί να αλλάξει από μαλλιά και ρούχα, μέχρι δουλειά και σπίτι. Συνήθως θα στρέψει αλλού την προσοχή του και θα βάλει το μυαλό του να απασχοληθεί με άλλα πράγματα για να μην τον ρίξει ο χωρισμός και τελικά αυτό λειτουργεί.
Τους λες και τυχερούς αυτούς τους τρεις…

Πηγή

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;