ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

To τέλος του εφιάλτη: Η ημερομηνία- σταθμός που ολοκληρώνεται το τελευταίο lockdown στην Αθήνα

Μετράμε αντίστροφα

Σε αυτόν τον μαραθώνιο, σε αυτή την μάχη μέχρις εσχάτων με τον αόρατο εχθρό υπάρχουν καθημερινά καλά και κακά νέα. Στην περίπτωση της πρωτεύουσας η οποία βράζει ακόμα από κρούσματα, την ώρα που οι ΜΕΘ γεμίζουν το κακό νέο είναι ότι κλείδωσε η παράταση του lockdown.

Τα επιδημιολογικά δεδομένα δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για χαλάρωση ή άρση της καραντίνας καθώς το σύστημα υγείας είναι στα όρια του και η δυναμική της εξάπλωσης του ιού, τόσο μεγάλη που αν δεν ελεγχθεί σύντομα η Αθήνα θα ξεπεράσει και την Θεσσαλονίκη.

ΔΕΙΤΕ:  Το κόλπο του Temu που προκαλεί φρενίτιδα στην Ελλάδα

Το Lockdown λοιπόν θα παραταθεί σίγουρα έως τις 10 Μαρτίου με την πιο πιθανή ημερομηνία εξόδου να είναι η 15/3. Το καλό νέο είναι ότι οι επισημιολόγοι εκτιμούν ότι αυτό θα είναι και το τελευταίο lockdown στο οποίο μπαίνει η Αθήνα.

ΔΕΙΤΕ:  Έρχεται νέο «Εξοικονομώ» με ενισχυμένα κονδύλια από το Ταμείο Ανάκαμψης

Εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι από τον Απρίλη η κατάσταση σε πολύ μεγάλο βαθμό θα έχει εξομαλυνθεί και καθώς ο εμβολιασμός θα προχωράει θα έχει χτιστεί το χαμηλό τείχος ανοσίας των ευπαθών ομάδων.

ΔΕΙΤΕ:  Έφυγε από τη ζωή η Δέσποινα Παπαδοπούλου

Θεωρούν έτσι ότι βρισκόμαστε στην τελευταία στροφή του μαραθωνίου και γι’ αυτό σημειώνουν σε όλους τους τόνους ότι δεν πρέπει να χαλαρώσουμε λίγα μέτρα πριν τον τερματισμό. Η ημερομηνία- σταθμός είναι η 15η Μαρτίου. Αν αντέξουμε, αν το Εθνικό Σύστημα Υγείας δεν γονατίσει, τότε θα δούμε την αρχή του τέλους του εφιάλτη του κορωνοϊού.

Πηγή

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!