ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Top Έλληνας τραγουδιστής παντρεύτηκε άντρα – Το κράτησαν κρυφό για τις… θαυμάστριες!

Η εταιρεία του είπε: «Όχι ανακοινώσεις, θα καταστραφείς»

Το μυστικό γλέντι στο ανακαινισμένο σπίτι του
Ένας από τους πιο γνωστούς και επιτυχημένους τραγουδιστές της γενιάς του, που κατακτά τις γυναικείες καρδιές και κορυφαίες θέσεις στα charts, προχώρησε σε σύμφωνο συμβίωσης με τον αγαπημένο του.
Μια σχέση που διήρκησε περισσότερο από έξι χρόνια και η οποία είχε παραμείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα OnTime, η σχέση τους ξεκίνησε στα παρασκήνια της δισκογραφίας. Ο δεύτερος, στενός συνεργάτης του τραγουδιστή, μετακόμισε γρήγορα στο σπίτι του και από εκείνη τη στιγμή η ζωή τους συνδέθηκε αχώριστα.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας OnTime

Παρ’ όλο που ο τραγουδιστής έχει κατακτήσει τις καρδιές πολλών γυναικών, η προσωπική του ζωή είχε παραμείνει ένα μυστικό, με τους υπεύθυνους δημοσίων σχέσεων της εταιρείας του να θεωρούν πως η αποκάλυψη της σεξουαλικής του ταυτότητας θα ήταν ενδεχομένως επιζήμια για την καριέρα του.

ΔΕΙΤΕ:  «Όταν ήμουν 19 ετών με βίασε καθηγητής πανεπιστημίου» – Μία συγκλονιστική μαρτυρία
ΔΕΙΤΕ:  Ακραία αύξηση: Το ελαιόλαδο έφτασε σε νέα «τρελή τıμή» – Πόσο πάει ο τενεκές

Παρ’ όλες τις δυσκολίες και τα εμπόδια, το ζευγάρι αποφάσισε να προχωρήσει σε σύμφωνο συμβίωσης, το οποίο γιόρτασε σε ένα πριβέ πάρτι, με λίγους εκλεκτούς καλεσμένους.
Αμφότεροι φορούν πλέον μια βέρα, η οποία αντανακλά την αφοσίωση και τον έρωτά τους, με το όνομα του συντρόφου τους και την ημερομηνία του γάμου τους να είναι χαραγμένα στο εσωτερικό.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!