ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

WhatsApp: Η τελευταία έκδοση αλλάζει κάτι που ζητούσαν πολλοί


Το WhatsApp αλλάζει και με το τελευταίο του update μας επιτρέπει να κρύψουμε από συγκεκριμένα άτομα πότε ήταν η τελευταία φορά που ήμασταν ενεργοί στην εφαρμογή.
Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, το WhatsApp ενημερώνει τις επαφές μας πότε ήταν η τελευταία φορά που μπήκαμε να δούμε τα μηνύματά μας – έτσι οι άλλοι μπορούν να καταλάβουν πότε τους αγνοούμε. Έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε λίστα επαφών που μπορεί να δει αν είμαστε ενεργοί ή όχι, αλλά και να απενεργοποιήσουμε εντελώς αυτό το feature – δεν γίνεται, όμως, να το κρύψουμε από συγκεκριμένα άτομα.
Η τελευταία έκδοση έρχεται να το αλλάξει αυτό. Με την επιλογή «Όλες οι επαφές εκτός από…» θα έχουμε την επιλογή να κρύψουμε από ορισμένους ανθρώπους αν είμαστε συνδεδεμένοι ή όχι.
Μάλιστα, όπως αναφέρει το WABetaInfo, θα προστεθούν πολλές ρυθμίσεις απορρήτου τόσο για τις εικόνες προφίλ μας, όσο και για ολόκληρο τον λογαριασμό μας.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;