Έκτακτη σύσκεψη των Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας για τις αποζημιώσεις


Στα γραφεία της ΚΑΣΟΑ ΔΑΝΑΟΣ, μετά την απρόσμενη εξέλιξη της μη πληρωμής της προκαταβολής ΕΛΓΑ, συσκεύθηκαν οι Πρόεδροι των Αγροτικών Συνεταιρισμών του Νομού Αργολίδας.
Αποφασίστηκε συγκέντρωση των αγροτών και Αγροτικών Φορέων, στο κτίριο της ΚΑΣΟΑ ΔΑΝΑΟΣ, την Τετάρτη 27 Απριλίου και ώρα 7.30 μ.μ., για λήψη αποφάσεων σχετικά με τίς αποζημιώσεις.
ΚΑΛΟΥΜΕ στην σύσκεψη να παρευρεθούν οι Βουλευτές τού Νομού, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ καθώς ο Αντιπεριφερειάρχης και οι Δήμαρχοι του Νομού Αργολίδας.
Οι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί Αργολίδας

Online χρήστες: 189

Εδώ βρίσκεις προσωπικό στην Αργολίδα!

Το Argolida Planet, με πάνω από 100.000 αναγνώστες κάθε μήνα, είναι ο ιδανικός χώρος για τις επιχειρήσεις να βρουν προσωπικό στην Αργολίδα.
Αν είστε επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας και αναζητάτε προσωπικό, καλέστε μας στο τηλ. 6948083131 ή στείλτε μας e-mail στο argolidaplanet@gmail.com

Αυτά που... παίζουν!