Έχουμε ξεφύγει… Πατέρας πυροβόλησε τον γιο του στο Ναύπλιο

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους…

Λίγο έλειψε να συμβεί οικογενειακή τραγωδία σε χωριό του Ναυπλίου, όταν 63χρονος πατέρας πυροβόλησε τον 40χρονο γιο του μετά από έντονο τσακωμό.
Το συμβάν σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 24 Μαΐου στην είσοδο του χωριού Άγιος Αδριανός, λίγο έξω από το Ναύπλιο.
Ο πατέρας τσακώθηκε με τον έναν από τους δύο γιους του, μέσα στο χώρο της επιχείρησης που διατηρούν.
Η κατάσταση ξέφυγε, τα αίματα άναψαν και ο 63χρονος έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τον 40χρονο.
Ευτυχώς, τον πέτυχε στο πόδι και τον τραυμάτισε ελαφρά…
Ο 40χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ο δράστης συνελήφθη από άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου.

Online χρήστες: 315

Εδώ βρίσκεις προσωπικό στην Αργολίδα!

Το Argolida Planet, με πάνω από 100.000 αναγνώστες κάθε μήνα, είναι ο ιδανικός χώρος για τις επιχειρήσεις να βρουν προσωπικό στην Αργολίδα.
Αν είστε επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας και αναζητάτε προσωπικό, καλέστε μας στο τηλ. 6948083131 ή στείλτε μας e-mail στο argolidaplanet@gmail.com

Αυτά που... παίζουν!