Πρεμιέρα για τα play off στην Α’ Αργολίδας
Στους αγώνες που θα αναδείξουν τον πρωταθλητή Αργολίδας, οι γηπεδούχοι έκαναν μόνο νίκες.

Ο Παναργειακός υποδέχθηκε την Ασίνη και την κέρδισε 1-0 με γκολ του Γιάννη Μπλάτσου. Οι “Λύκοι” είχαν την υπεροχή, χωρίς όμως να παίξουν το καλό ποδόσφαιρο που μας έχουν συνηθίσει όλη τη χρονιά, ενώ οι φιλοξενούμενοι έδειξαν ότι έχουν καλή ομάδα και θα μπορούσαν σε μια δύο φάσεις να κάνουν τη ζημιά στην ομάδα του Άργους.

Ο Ερμής Κιβερίου κέρδισε τον Αργοναύτη 2-1. Ο Γιάννης Βαρβουλέτος χρειάστηκε μόλις τα πρώτα 6 λεπτά για να πετύχει δύο γκολ, ενώ η ομάδα της Νέας Κίου μείωσε στο σκορ με τον Γρηγόρη Ταραντίλη.

Ο Τροιζηνιακός νικητής στον αγώνα με την Κοιλάδα. Οι γηπεδούχοι φέτος έχουν δυνατή ομάδα και ιδιαίτερα παραγωγική επίθεση. Το απέδειξαν και στην πρεμιέρα των play off, κερδίζοντας άνετα την Κορωνίδα με σκορ 4-1. Ο Βασιλερης άνοιξε το σκορ στο 3′ και ο Χατζόπουλος σκόραρε στο 16′ και στο 23′.
Η Κοιλάδα μείωσε στο 45′ με τον Παπασταύρου. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 49 ο Αλέξανδρος Σούχλας.






























































