ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

«Βόμβα» | Από τα τοπικά της Αργολίδας, συμπαίκτης του Δουβίκα στην Ουτρέχτη!

To καλοκαίρι ο Τάσος Δουβίκας είναι πολύ πιθανό να αποκτήσει Έλληνα συμπαίκτη στην Ουτρέχτη. Το wonder kid της Αργολίδας, ο αδερφός στον Ολυμπιακό και το «όχι» στους «ερυθρόλευκους».
Δεύτερη σεζόν διανύει στην Ουτρέχτη ο Τάσος Δουβίκας και είναι σαφώς καλύτερη από την πρώτη. Σε 26 συμμετοχές, 14 γκολ και τρεις ασίστ ο Έλληνας φορ που είναι πολύ πιθανό το προσεχές καλοκαίρι να αποκτήσει και Έλληνα συμπαίκτη!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime η Ουτρέχτη έχει ήδη συμφωνήσει με τον 16άχρονο Ζώη Καραργύρη ο οποίος αγωνίζεται στα τοπικά της Αργολίδας.
Ο πιτσιρικάς επιθετικός, πρώτος σκόρερ της πρώτης τοπικής ποδοσφαιρικής κατηγορίας της ΕΠΣ Αργολίδας, έχει απασχολήσει αρκετούς από τους «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά όπως φαίνεται θα μετακομίσει σύντομα στη χώρα της Τουλίπας.
Να σημειωθεί οτι ενδιαφέρον μεταξύ άλλων εξέφρασε και ο Ολυμπιακός στον οποίο αγωνίστηκε ο αδερφός του (τερματοφύλακας) πριν μετακομίσει στην Προοδευτική, αλλά η προοπτική του εξωτερικού έχει «κερδίσει» τον νεαρό ποδοσφαιριστή.
Και δεν ήταν μόνο οι Πειραιώτες που ασχολήθηκαν με τον ποδοσφαιριστή. Αρκετές ομάδες της Super League χτύπησαν την πόρτα του πατέρα του! Μάλιστα κάποιες εξέφρασαν ενδιαφέρον να αποκτηθούν «πακέτο» τα δύο αδέρφια!

.

→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
ΔΕΙΤΕ:  Μέλη του ΠΑΣΟΚ βγήκαν στο Ναύπλιο και μοίρασαν φυλλάδια (Photos)

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!