ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Δεν κόβει πουθενά ο Παναργειακός – Νίκησε άνετα την Κοιλάδα και συνεχίζει πρώτος! | ΦΩΤΟ

Οι “Λύκοι του Άργους” έκαναν το 5 στα 5 και συνεχίζουν ακάθεκτοι!

Ακόμα μια νίκη για τον Παναργειακό που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και μαζεύει βαθμούς. Η ομάδα του Δημήτρη Μπατάκου κέρδισε την Κυριακή 17/10 την Κορωνίδα Κοιλάδας στο ΔΑΚ Άργους και συνεχίζει πρώτη στο πρωτάθλημα της Α’ Αργολίδας.

Στον αγώνα της Κυριακής, που διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή,  η ιστορική ομάδα του Άργους ήταν καλύτερη, έπαιξε επιθετικά και κατάφερε να επικρατήσει 4-2 της Κορωνίδας, με τα πρώτα 3 γκολ να σημειώνονται στο πρώτο ημίωρο.

Ο Μαρίνης άνοιξε το σκορ στο 18′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Παπασπύρος με ατομική προσπάθεια έκανε το 2-0. Στο 26′ ο Θεοδοσιάδης με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αλευρά και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Ένα λεπτό μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Μπλάτσος έκανε το 4-0 και το μόνο που κατάφερε η Κοιλάδα ήταν να μειώσει σε 4-2, με σουτ του Αλεξανδή στο 51′ και με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Joao Martins στο 57′.

Μετά από 5 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, ο Παναργειακός είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με 15 βαθμούς, ακολουθεί ο Αργοναύτης με 12 και η Κορωνίδα με 9. Η ομάδα της Νέας Κίου και της Κοιλάδας αντίστοιχα έχουν παίξει ένα ματς λιγότερο από τον Παναργειακό.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Παναργειακός: Κομπόσης, Διαμαντής, Σελλής, Καλογερόπουλος, Καραμάνος, Μανδύλης,(58΄ Β.Φλεβάρης), Μαρίνης, Παπασπύρος, (88΄Ε. Φλεβάρης), Boris, (88΄ Καραργύρης), Μπλάτσος,(88΄Τζας), Θεοδοσιάδης (69΄Βρόσγος).
Κορωνίδα Κοιλάδας: Αλευράς, Σχοινάς, Ζέρια ,Μπασιμακόπουλος, Μέγας, Γιαννακόπουλος. Ν. Λούμης, (46΄Ελένης), Joao Martins, Αλεξανδρής, Κυριακόπουλος, (69΄ Στάφα), Κ. Μπάζος.

ΔΕΙΤΕ:  Σας ενδιαφέρει: Ποιες περιοχές της Αργολίδας θα μείνουν χωρίς ρεύμα

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!