Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Εκτός δρόμου αγώνες στην Αρκαδία από την ΑΛΜΑ 4Χ4 Ναυπλίου

Έρχεται το 22ο Trail Ride & Experience Trophy

Άνοιξαν οι δηλώσεις συμμετοχής
Η Α.Λ.Μ.Α. 4Χ4 Ναυπλίου διοργανώνει σε συνεργασία με την ΑΛΜΑ Τριπολης και το Δήμο Τρίπολης την Κυριακή 31/03/2024 το«22ο Trail Ride & Experience Trophy» και είναι ο 2ος από τους 5 αγώνες του Πανελλήνιου Επάθλου T.R. 4X4 2024.
Η συναρπαστική διαδρομή του αγώνα έχει εκκίνηση από το γραφικό χωριό Κολλίνες Αρκαδίας και κινείται στην ευρύτερη περιοχή του μαγευτικού δάσους Σκιρίτιδας. Μετά από 100 χωμάτινα χιλιόμετρα απολαυστικής εκτός δρόμου οδήγησης τα πληρώματα θα τερματίσουν στο χωριό Κολλίνες. Διελεύσεις από τον Ευρώτα, λάσπες, αλλεπάλληλες στροφές σε πυκνό δάσος άγριας ομορφιάς, αντιπυρικές ζώνες και ότι θέλουν να συναντήσουν οι οπαδοί της περιπέτειας συνθέτουν την διαδρομή του 22ου TRAIL RIDE.
Ο αγώνας περιλαμβάνει 6 Ε.Δ.Α. με περισσότερες από 15 χρονομετρήσεις. Από την διαδρομή δεν θα λείψουν οι γνωστές offroad ειδικές διελεύσεις ΣΕΔ που θα συναρπάσουν τα πληρώματα που θα διεκδικήσουν τα έπαθλα της EXPERIENCE TROPHY. Στον αγώνα μπορούν να συμμετέχουν πληρώματα που είναι κάτοχοι διπλώματος οδήγησης με αυτοκίνητα 4Χ4 που είναι σύννομα με τον Κ.Ο.Κ. Η ακρίβεια στην οδήγηση, η περιπέτεια, η πλοήγηση, ο προσανατολισμός , η καλή και γρήγορη συνεργασία οδηγού συνοδηγού, θα είναι τα ζητούμενα για την επιτυχία.
Οι δηλώσεις συμμετοχής άνοιξαν στο https://e-omae-epa.gr/RaceList.aspx
ΔΕΙΤΕ:  Νέο φυλλάδιο Άστρο Μάρκετ: Βρείτε απίθανα έπιπλα κήπου σε ασύγκριτες τιμές!

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!