ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Η Δέσποινα Κατσιαδράμη από το Άργος κέρδισε τις εντυπώσεις στο «The Voice»

Προκρίθηκε στα επόμενα live!

Μουσικές κόντρες επί σκηνής το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου στο The Voice με τους συμμετέχοντες να διασταυρώνουν μουσικά τα ξίφη τους, με στόχο τη μουσική τους…επιβίωση στο τάλεντ σόου.
Την ίδια στιγμή οι τέσσερις κριτές καλωσόρισαν στο #TheVoiceGR τέσσερις καλλιτέχνες για να τους βοηθήσουν στην επιλογή των παικτών. Αυτοί ήταν η Josephine για τον Αργυρό, ο Στέφανος Κορκολής για το Μουζουράκη, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για την Παπαρίζου και η Έλλη Κοκκίνου για το Ρουβά.
Ποιοι 14 πέρασαν τα battles και συνεχίζουν στο The Voice
Το πρώτο επεισόδιο των battles ολοκληρώθηκε χθες βράδυ και οι κριτές έδωσαν το εισιτήριο σε μόνο δεκατέσσερα πρόσωπα.
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποφάσισε να συνεχίσει με τη Ντονόνα, τη Δέσποινα Κατσιαδράμη την νεαρή τραγουδίστρια από το Άργος και το Χριστομανώλη Σεγκούνα
O Πάνος Μουζουράκης θα βρεθεί στην επόμενη φάση του The Voice με τη Μαρία Κατιρτζίδου, τη Μαρία Σακελλάρη και τη Μαντώ Μαυροειδή.
Η Έλενα Παπαρίζου είπε το ναι στο Λεύκο, στο Στάθη Μπαλάφα, στη Σίσσυ Πολυδώρου και στη Σελίνα Μάικλ.
Μέλη του team Σάκης Ρουβάς είναι από χθες ο Γιάννης Τσαρσιταλίδης, η Εύη Κοκολη, η Ελένη Παπαδοπούλου και η Μαρία Αυξέντη.
Σε ότι αφορά τη διαδικασία του steal, αυτή ενεργοποίησαν το Σάββατο ο Σάκης Ρουβάς “κλέβοντας” τη Μαρία Αυξένη από την ομάδα της Παπαρίζου, με την τελευταία να μονομαχεί με αίσιο αποτέλεσμα για την ίδια με τον Πάνο Μουζουράκη, παίρνοντας στην ομάδα της τη Σελίνα Μάικλ από τον Αργυρό.
Δείτε παρακάτω την αναμέτρηση της Δέσποινας Κατσιαδράμη με την Κωνσταντίνα Αγαπάκη στο Τράβα Σκανδάλη:
ΔΕΙΤΕ:  Πασχαλινά παζάρια στο Ναύπλιο από το ΚΕΘΕΑ

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!