ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κινδυνεύει με βαριά τιμωρία ο Παναργειακός – Έξω φρενών η διοίκηση με τους ταραχοποιούς

Θα κοστίσουν ακριβά τα επεισόδια στην ιστορική ομάδα του Άργους

Όπως πρώτοι σας ενημερώσαμε στο Argolida Planet, σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια την Τετάρτη 8/12 στο ΔΑΚ Άργους, στην αναμέτρηση του Παναργειακού με τον Αστέρα Δρεπανιακό, για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Αργολίδας.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, κουκουλοφόροι χούλιγκανς εισήλθαν στο στάδιο, εκμεταλλευόμενοι το κλείσιμο του εκδοτηρίου και επιτέθηκαν στους λιγοστούς φιλάθλους της ομάδας του Δρεπάνου, οι οποίοι παρακολουθούσαν τον αγώνα στη σκεπαστή κερκίδα. Μετά την επίθεση, οι εισβολείς αποχώρησαν από το γήπεδο.
Ο Αστέρας Δρεπανιακός στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι στα επεισόδια συμμετείχαν 30-45 άτομα που κρατούσαν καπνογόνα και ξυράφια. Ένας φίλαθλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και άλλοι τραυματίστηκαν, ευτυχώς όμως ελαφρά.
Η φωτογραφία που έστειλε στο Argolida Planet φίλαθλος του Αστέρα, δείχνει ένα λεμόνι με ξυράφι που πετάχτηκε στη σκεπαστή κερκίδα.

Τα επεισόδια καταδικάστηκαν από όλους. Η διοίκηση του Παναργειακού με ανακοίνωση που εξέδωσε, ανέφερε πως τα συγκεκριμένα άτομα δεν ανήκουν στο φίλαθλο κόσμο της ομάδας και αποδεικνύεται αυτό από το γεγονός ότι δεν ήταν στο γήπεδο να παρακολουθήσουν και να βοηθήσουν, αλλά εισήλθαν μόνο για φασαρία και αμέσως μετά αποχώρησαν.
Μάλιστα, στην ανακοίνωση τονίζεται πως δέχτηκαν επίθεση και φίλαθλοι του Παναργειακού που παρακολουθούσαν την αναμέτρηση μαζί με τους αντίστοιχους του Δρεπάνου.
Τα επεισόδια, όπως ήταν αναμενόμενο, κάνουν το γύρο του διαδικτύου και αναμένουμε πλέον την τιμωρία του Παναργειακού, η οποία προβλέπεται να είναι βαριά.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Argolida Planet, ο ιστορικός σύλλογος του Άργους κινδυνεύει με μεγάλο χρηματικό πρόστιμο και αποκλεισμό της έδρας, όμως ευτυχώς δεν απειλείται με αφαίρεση βαθμών από το πρωτάθλημα, κάτι που θα ήταν καταστροφικό, μιας και η άνοδος στη Γ’ Εθνική θα κριθεί, όπως όλα δείχνουν, στον πόντο.
Οι άνθρωποι που βρίσκονται στη διοίκηση του Παναργειακού και δίνουν από την αρχή της χρονιάς μεγάλο αγώνα για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας, είναι εξοργισμένοι από τα τελευταία γεγονότα και οι πληροφορίες μας λένε πως τα άτομα που συμμετείχαν στα επεισόδια, εφόσον αναγνωριστούν και είναι πράγματι οπαδοί των “Λύκων”, δεν θα μπορέσουν να ξαναμπούν στο γήπεδο.
Ιάσονας Μουσταΐρας

Διαβάστε ακόμα στο Argolida Planet:
Το βίντεο της επίθεσης στο γήπεδο του Άργους – Οι χούλιγκανς είχαν καπνογόνα και ξυράφια
Η ΕΠΣ Αργολίδας καταδικάζει κάθε μορφή βίας απ’ όπου και αν προέρχεται
Μετά το Παναρίτη… το Δρέπανο! Σκόραρε ξανά 7 φορές ο Παναργειακός και οδηγεί την κούρσα!!
ΔΕΙΤΕ:  Street music από το San Francisco απόψε στο Ναύπλιο

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!