ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κυπελλούχος Αργολίδας ο Φοίνικας Ν. Επιδαύρου – Ξεφάντωσαν στον Πάνο Κιάμο! | Photos

Ο Φοίνικας νίκησε στον τελικό τον Παναργειακό

Κυπελλούχος Αργολίδας αναδείχθηκε ο Φοίνικας. Στο ντέρμπι με τον Παναργειακό που διεξήχθη στο ΔΑΚ Άργους, η ομάδα της Επιδαύρου πήρε τη νίκη με σκορ 2-1.
Η ομάδα του Άργους ήταν αυτή που προηγήθηκε, μόλις στο 5ο λεπτό, με τον Αϊβαλιώτη, όμως ο Φοίνικας αντέδρασε και κατάφερε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή. 
Ο Χατζηστάμου στο 10′ ισοφάρισε με πέναλτι και ο Μούγιος στο 87′ μετά από ασίστ του Καρέλη έκανε το τελικό 2-1, σκορπώντας ενθουσιασμό στους φιλάθλους της ομάδας που ταξίδεψαν στο Άργος.
Ο αγώνας είχε ένταση, μονομαχίες, πολλές κάρτες, μια αποβολή για τον Φοίνικα και ένα δοκάρι για τον Παναργειακό με τον Παπασπύρο στο 38′.
Ο φετινός τελικός ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Θεοδοσίου (Σάκη) Παπαγεωργόπουλου, πρώην διαιτητή της ΕΠΣ Αργολίδας, και την απονομή του Κυπέλλου έκανε ο πρόεδρος της Ένωσης Βασίλης Σιδέρης.
Μετά το σφύριγμα της λήξης, διοίκηση, τεχνικό τιμ και φίλαθλοι του Φοίνικα γιόρτασαν την κατάκτηση του κυπέλλου. Τα πανηγύρια συνεχίστηκαν τόσο στα αποδυτήρια της ομάδας, όσο και στην επιστροφή της στην Επίδαυρο.
Αργά το βράδυ, η αποστολή της ομάδας γιόρτασε την επιτυχία της στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος και όπως μάθαμε, γλέντησαν μέχρι το πρωί!
ΔΕΙΤΕ:  Θα λειτουργήσει κανονικά τη Μ. Εβδομάδα το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!