ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Μπαλαδόρος: Αυτά παίζουν στη Γ’ Εθνική και στο τοπικό της Αργολίδας

Τα τελευταία νέα των ομάδων

Οι ομάδες χτίζονται και το μεταγραφικό ρεπορτάζ είναι γεμάτο. Ο Μπαλαδόρος σας μεταφέρει τα τελευταία νέα.
Γ’ Εθνική
Η κλήρωση της Α΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος στην οποία συμμετέχουν οι Κυπελλούχες Ομάδες των Ενώσεων θα διενεργηθεί στις 19/8 και η έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ορίσθηκε για τις 2/10.
Παναργειακός
Συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναργειακού και η ομάδα νίκησε στο πρώτο φιλικό της χρονιάς. Ο Κορωνίδης με απευθείας φάουλ έβαλε το μοναδικό γκολ του αγώνα με το Λουτράκι. Θα βοηθήσει αρκετά φέτος ο Κόρο. Την Κυριακή 21/8 οι “Λύκοι” θα παίξουν φιλικό στην Ερμιόνη.
Μυκηναϊκός
Ενισχύεται ο Μυκηναϊκός. 8 παίκτες έκλεισαν την τελευταία εβδομάδα. 
Ήρθαν:
  • Δημήτρης Σταθάς από Αγροτικό Αστέρα Μπόρσα
  • Τάσος Λάπατας από Ερμή Κιβερίου
  • Λευτέρης Καπετάνος από Θύελλα Μαλάνδρενίου
  • Άκης Μώρος από Ολυμπιακό Κουτσοποδίου
  • Μάριος Αγγέλαινας από Πανανυφιακό
  • Δημήτρης Νικολάου από Αγροτικό Αστέρα Μπόρσα
  • Σταύρος Χριστόπουλος από Ολυμπιακό Κουτσοποδίου
  • Γιώργος Σκαρπέτζος από Αγροτικό Αστέρα Μπόρσα
Πανασιναϊκός
Στην ομάδα της Ασίνης έχουν ανανεώσει οι Ανδρέας Μητράκος, Γιάννης Κωστόπουλος, Παναγιώτης Καζολιάς, Τάσος Καββεζός, Κωνστανρίνος Μιχόπουλος, 
Πέτρος Τσακαλης, Δημήτρης Καββέζος, Κλοντιάν Μπέλμπα, Γιώργος Ταμπάκης, Δημήτρης Μανουσάκης, Κωνσταντίνος Βλάχος και Άλεξ Μαλουτα.
Η ομάδα ενισχύθηκε στην επίθεση με τον έμπειρο σέντερ φορ Ηλία Κοσμά, τον ακραίο μεσοεπιθετικό Γιάννη Δήμα και τον Άλκη Καζά που επέστρεψε μετά από 6 χρόνια. Παίκτης της Ασίνης είναι και ο Ρέντι Μουσταφάι.
Αχιλλέας Φιχτίου
Τα Φίχτια θα κατέβουν στο πρωτάθλημα με τον Ανδρέα Καραγεώργο στον πάγκο που πήρε τη θέση του Φώτη Δαμάλα. Η ομάδα φτιάχνεται και έχει στόχους!
Μέχρι στιγμής, ο Αχιλλέας έχει ανακοινώσει τη μεταγραφή του έμπειρου αμυντικού Τάσου Μαρινόπουλου, ανανέωσε τους Χρήστο Τσιράκη, Νίκο Σταθόπουλο, Δημήτρη Κόλλια, Χρήστο Κασκαφέτο, Γιάννη Φούντα και Παναγιώτη Μπουντούρη, Βασίλη Δελή, Φάνη Αντωνόπουλο, Μαρίνο Νικολίτσα και Γιώργο Κούσουλα, κάλυψε το κενό στην επίθεση με την απόκτηση του Κώστα Κυριαζή και έκλεισε τον ακραίο μπακ χαφ Φώτη Μαρουδη.
ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου
Την περασμένη εβδομάδα ο ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αλέξανδρου Λαμπάδα από τον Λυγκέα Λυρκείας και την ανανέωση των Ανδρέα Κωτσογιάννη και Βασίλη Ταραντίλη.
Κορωνίδα Κοιλάδας & Ποσειδών Διδύμων
Η Κορωνίδα Κοιλάδας ανανέωσε τη συνεργασία της με τους νεαρούς Ανδριανό Τσερίκου, Αμαρίλντο Στάφα και Δημήτρη Αλεξανδρή.
Ο Ποσειδώνας Διδύμων νίκησε σε φιλικό 2-4 τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου.
Αγροτικός Αστέρας Μπόρσα
Ο Αγροτικός Αστέρας Μπόρσα θα κατέβει στο πρωτάθλημα με τον Δημήτρη Κωστάκη στον πάγκο. Στην ομάδα ετοιμάζουν μεγάλο πανηγύρι για την ενίσχυσή τους, την προσεχή Πέμπτη 18/8 με Άρη Μουγκοπέτρο και Ξένια Βέρρα.
Αργοναύτης Νέας Κίου
Είχαμε γράψει ότι έκλεισε ο Ραφαήλ Δριμούρας στη Νέα Κίο και μετά από λίγες μέρες ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας. Ξανά συμπαίκτης με τον αδερφό του!
ΔΕΙΤΕ:  Τάσος Λάμπρου: Με την φωνή του Λαού, οι νέοι «δικαστικοί χάρτες» ήδη καταρρέουν

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!