Ναύπλιο: 25χρονος από την Αλβανία βαπτίστηκε Χριστιανός και είχε 13 νονούς! (Vid)

Ένας 25χρονος άνδρας με καταγωγή από την Αλβανία, ο οποίος ζει μόνιμα στην Αργολίδα, βαπτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος στα Λευκάκια Ναυπλίου.
Η κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και η Έλενα Καραθάνου τον συνάντησαν στην πρώτη του κοινωνία και μίλησε για την απόφαση που πήρε σε αυτή την ηλικία.
Τρισευτυχισμένοι οι 13 ανάδοχοι, αισθάνονται ευλογημένοι που κατάφεραν να βαπτίσουν τον φίλο τους. Μεγάλη και η συγκίνηση του πατέρα Μιχάλη Καλαμαρά που τέλεσε το μυστήριο της βάπτισης.
Μια εβδομάδα μετά την βάπτιση ο Αλέξανδρος μαζί με τους ανάδοχούς του βρέθηκαν και πάλι στην εκκλησία της Υπαπαντής Λευκακίων όπου ο ίδιος κοινώνησε για πρώτη φορά ενώ όλοι μαζί περιέφεραν την εικόνα του Ταξιάρχη Μιχαήλ καθώς τα τελευταία χρόνια αντίγραφο της εικόνας έχει δωρισθεί στο ναό και τιμάται δύο φορές το χρόνο.

Online χρήστες: 336

Εδώ βρίσκεις προσωπικό στην Αργολίδα!

Το Argolida Planet, με πάνω από 100.000 αναγνώστες κάθε μήνα, είναι ο ιδανικός χώρος για τις επιχειρήσεις να βρουν προσωπικό στην Αργολίδα.
Αν είστε επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας και αναζητάτε προσωπικό, καλέστε μας στο τηλ. 6948083131 ή στείλτε μας e-mail στο argolidaplanet@gmail.com

Αυτά που... παίζουν!