Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Ξαφνικό φινάλε για την πιο επιτυχημένη σειρά της σεζόν – Ενημερώθηκαν οι συντελεστές

Ποιο το επόμενο σχέδιο του καναλιού

Την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της νωρίτερα από το τέλος της προγραμματισμένης ημερομηνίας, στο τέλος της σεζόν τον Μάιο, θα έχει η πολύ επιτυχημένη σειρά του Open, ο «Έρωτας φυγάς».
Η καθημερινή δραματική σειρά του Open ξεκίνησε το 2022 και είναι μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές του καναλιού, τόσο εμπορικά όσο και καλλιτεχνικά. Πήρε το πράσινο φως για να συνεχιστεί και φέτος, στη διάρκεια όμως της σεζόν υπήρξαν αλλαγές στον προγραμματισμό της.

Σύμφωνα όμως με αποκλειστικές πληροφορίες του Dailymedia.com.gr η σειρά θα ολοκληρωθεί νωρίτερα, με τους συντελεστές και τους τεχνικούς της να ενημερώνονται ότι μέχρι τέλος του χρόνου τα γυρίσματα της σειράς θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί.
Το κανάλι έχει αλλάξει την κατεύθυνσή του στο ψυχαγωγικό κομμάτι, υπό τη διεύθυνση του Νίκου Κοκλώνη που αναλαμβάνει παραγωγές της μυθοπλασίας και των ψυχαγωγικών εκπομπών στο Open.
Ο «Έρωτας φυγάς» είναι μία παραγωγή της εταιρείας Αργοναύτες Οπτικοακουστικές Παραγωγές και είχε κάνει συμφωνία για 100 επεισόδια με την επικεφαλής των παραγωγών, την Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη, για τη φετινή σεζόν.

Έχοντας ήδη φτάσει τα 60 επεισόδια, με 40 να απομένουν, φαίνεται ότι η σειρά μέχρι τέλος Ιανουαρίου θα έχει τελειώσει τον κύκλο της στο Open χωρίς να ανανεωθεί.
Στόχος του Νίκου Κοκλώνη και του Open τη νέα σεζόν είναι να κάνει το μεγάλο μπαμ με μεγάλες παραγωγές σε όλα τα μέτωπα, με στόχο την ποιότητα και φυσικά την τηλεθέαση.
ΔΕΙΤΕ:  Δεν πάμε καλά... 45χρονος γύριζε στο Άργος με σουγιά

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!