ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ο Γιώργος Γαβρήλος συναντήθηκε με το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Άργους

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου στο Άργος, ακούστηκαν αιτήματα και απόψεις για τα προβλήματα που απασχολούν τη μικρή και μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και διατυπώθηκαν από την πλευρά του Υπ. Βουλευτή, Γιώργου Γαβρήλου, οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για τη στήριξη της μικρής επιχείρησης και του καταναλωτή.

Συζητήθηκαν προτάσεις για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και τη στήριξη της κατανάλωσης, με δραστική μείωση των λογαριασμών ενέργειας, των τιμών στα καύσιμα και στα τρόφιμα. Δόθηκε έμφαση στην ανάγκη για ουσιαστική αντιμετώπιση των χρεών των μικρών επιχειρήσεων, με αύξηση αφορολόγητου ορίου, κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος, θεσμοθέτηση ακατάσχετου επαγγελματικού λογαριασμού και προστασία της πρώτης κατοικίας και της επαγγελματικής στέγης.
Η συζήτηση επεκτάθηκε και σε άλλα ζητήματα, που απασχολούν την τοπική κοινωνία μας. Ιδιαίτερα συζητήθηκαν τα ελλείμματα στη λειτουργία του Νοσοκομείου Άργους και η ανάγκη στήριξης του δημόσιου χαρακτήρα του.
Ο Γιώργος Γαβρήλος, παρουσιάζοντας ένα σύνολο ολοκληρωμένων και κοστολογημένων προτάσεων από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, με μοναδική έγνοια τη στήριξη της κοινωνίας και των μεσαίων στρωμάτων, δεσμεύτηκε για συνεχή ενημέρωση και στήριξη των αιτημάτων του Συλλόγου.

.

→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από ΆργοςΝαύπλιοΕπίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
ΔΕΙΤΕ:  Γιάννης Μανιάτης: Από την πολιτική σκηνή της Αργολίδας στην Ευρωβουλή;

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!