ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πω πω μια Πανάργα! Οι «Λύκοι» νίκησαν Ιάλυσο και διαιτησία (Vid)

Παναργειακός – Ιάλυσος 1-0

Σπουδαία νίκη έκανε την Κυριακή 5 Μαρτίου ο Παναργειακός στο ΔΑΚ Άργους με αντίπαλο τον Ιάλυσο.
Οι «Λύκοι» κατάφεραν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Μαρίνη με δεύτερη κίτρινη, να πάρουν μια νίκη – χρυσάφι απέναντι στην ομάδα της Ρόδου.
Ο αγώνας ήταν πραγματικό ντέρμπι, με ένταση, μονομαχίες και δυνατές συγκινήσεις, ανάμεσα σε δύο ομάδες που ήθελαν πάση θυσία τη νίκη.
Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα δεν είχε μόνο να αντιμετωπίσει μια καλή και δουλεμένη ομάδα, όπως ο Ιάλυσος, αλλά και τις αποφάσεις της διαιτητικής τριάδας, που εκνεύρισε παίκτες και φιλάθλους.
Φάουλ που δεν δίνονταν, κάρτες που δεν μοιράζονταν και γενικώς κάθε διεκδικήσιμη φάση σφυριζόταν υπέρ των φιλοξενούμενων.

Σαν να μην έφτανε αυτό, όπως προαναφέραμε, ο Παναργειακός στο 60′ έμεινε και με 10 παίκτες, δικαιολογημένα σε αυτή την περίπτωση, όμως όχι μόνο δεν το έβαλε κάτω και δεν κλείστηκε πίσω, αλλά κατέθεσε ψυχή και κατάφερε να πάρει τη σπουδαία νίκη στο 88′ με σκόρερ τον Τσιώλη.
Και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να σκοράρουν, υπήρξε ένταση κατά διαστήματα, όμως τέλος καλό, όλα καλά για τον Παναργειακό που αφιέρωσε τη νίκη στις οικογένειες των θυμάτων στα Τέμπη.
Την επόμενη αγωνιστική (Σάββατο 11/3), ο Παναργειακός υποδέχεται την Ένωση Ερμιονίδας που γνώρισε εντός έδρας ήττα από τη Μύκονο (1-2).
Δείτε στο παρακάτω βίντεο το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.

→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
ΔΕΙΤΕ:  Ενημερωτικό σεμινάριο για Λογιστές - Φοροτεχνικούς στο Επιμελητήριο Αργολίδας

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!