Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Στα δικαστήρια Ναυπλίου ο σάτυρος Αρχιμανδρίτης με το ροζ βίντεο -Τι ισχυρίζεται

Ο 40χρονος Αρχιμανδρίτης δηλώνει αθώος και αναμένεται να αναπτύξει τις θέσεις του. Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο δικαστικό μέγαρο στο Ναύπλιο…
Το κατώφλι των δικαστηρίων στο Ναύπλιο πέρασε λίγο πριν τη 13:00 για να δικαστεί με την διαδικασία του αυτοφώρου, ο 40χρονος Αρχιμανδρίτης από την Ερμιονίδα στην Αργολίδα, που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου, μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε το περασμένο Σάββατο. Μέσα στο δικαστήριο βρίσκονται οι γονείς του 12χρονου και από την πλευρά του Αρχιμανδρίτη ο πατέρας και η αδερφή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, από το νομικό περιβάλλον του, ο Αρχιμανδρίτης θα ισχυριστεί πως το βίντεο το έστειλε κατά λάθος στον 12χρονο και πως είχε άλλον παραλήπτη. Μάλιστα θα υποστηρίξει ότι νόμιζε πως έστειλε το βίντεο σε ενήλικα που έχει το ίδιο όνομα με το παιδί.
Πρόκειται για Αρχιμανδρίτη της περιοχής, η οποία ανήκει στη Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών κ Αιγίνης. Η υπόθεση ήρθε στο φως, όταν ο πατέρας του ανηλίκου αντιλήφθηκε μηνύματα με άσεμνο περιεχόμενο, που έστειλε ο φερόμενος ως δράστης στον ανήλικο, μέσω της εφαρμογής messenger. Ο ιερέας κατέγραφε τον εαυτό του γυμνό και τα έστελνε στον ανήλικο.
Από τον ήχο του βίντεο, οι γονείς του παιδιού -όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν- και συγκεκριμένα ο 52χρονος πατέρας του ανήλικου, αναγνώρισαν την φωνή του φερόμενου ως δράστη και κατήγγειλαν το περιστατικό, αρχικά στο Α.Τ Ερμιονίδας και ακολούθως στο Τ.Α Ναύπλιου, όπου διενεργήθηκε προανάκριση. 
Έχουν κατασχεθεί τρεις συσκευές κινητών τηλεφώνων, ένας φορητός υπολογιστής και ένας “πύργος” σταθερού υπολογιστή που ανήκουν στον 40χρονο ιερέα. Την ίδια ώρα η αστυνομία διερευνά αν ο ιερέας εμπλέκεται και σε άλλες πράξεις, δεδομένου ότι διδάσκει σε Κατηχητικό σχολείο.
Πηγή
Photo Credits: Any Time
.
→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από ΆργοςΝαύπλιοΕπίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
ΔΕΙΤΕ:  Μαρίνα Πόρτο Χέλι: Άνοδος εσόδων 46,2% το 2023 -Προβλεπόμενη ανάπτυξη 29,1% το 2024

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!