Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Τεράστιο διπλό ο Παναργειακός: Ανέβηκε τρίτος και κυνηγάει το όνειρο! -Νίκη και για την Ερμιονίδα (Vid)

Οι «Λύκοι» κέρδισαν στο Μαρκόπουλο και κυνηγούν την άνοδο

Πολύ σκληρή για να πεθάνει η Ένωση Ερμιονίδας, νίκησε και αυτή!
Σπουδαία νίκη εκτός έδρας έκανε ο Παναργειακός. Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα, με τους ηρωικούς φιλάθλους που ταξίδεψαν για να είναι στο πλευρό της, νίκησε 0-1 το Μαρκό και σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το χρυσό γκολ του Ροκάι στο 33′ έκρινε την αναμέτρηση, με τον Παναργειακό να φτάνει τους 42 βαθμούς, μόλις 6 λιγότερους από την πρωτοπόρο Κόρινθο που νίκησε 0-2 τον Αστέρα Βάρης και 2 από την Ρόδο που επικράτησε 0-3 του Παναιγιάλειου.

Ο Παναργειακός ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος και είχε τον έλεγχο του αγώνα. Στο δεύτερο, το Μαρκό είχε την κατοχή της μπάλας, όμως δεν κατάφερε να απειλήσει και έτσι το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος.
Την επόμενη αγωνιστική ο Παναργειακός υποδέχεται τον Βύζαντα Μεγάρων.

Νίκη και για την Ερμιονίδα
Η Ένωση Ερμιονίδας υποδέχθηκε στο Κρανίδι τον ΠΑΟ Βάρδας. Ο Τριμπόνιας με σουτ στο 19′ πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Η Ένωση προσπάθησε να πετύχει κι άλλο γκολ, έκανε ευκαιρίες, ενώ είχε και δοκάρι, όμως το 1-0 ήταν το τελικό σκορ του παιχνιδιού.
Η ομάδα της Ερμιονίδας παραμένει προτελευταία στο πρωτάθλημα με 17 βαθμούς, όμως δεν εγκαταλείπει την προσπάθειά της για τη σωτηρία και την επόμενη αγωνιστική ταξιδεύει στην Ελευσίνα, αποφασισμένη να παλέψει για τη νίκη.
Video: Το χρυσό γκολ του Ροκάι

ΔΕΙΤΕ:  Ξύπνησε μνήμες από το Ποντιακό Πάσχα η «Εβδομάδα Παθεμάτων» στο Άργος

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!