«Τρέχουμε πιο Γρήγορα από τον Καρκίνο» σε Άργος και Ναύπλιο

Η 6η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου, είναι μια ημέρα μνήμης όσων νικήθηκαν και γιορτής για όλους τους επιζώντες.

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και φίλων Ν. Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙΑ.Ρ «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» συμμετείχε χθες Κυριακή στον 1ο Διαδικτυακό Ποδηλατικό Γύρο που διοργάνωσε το Κ.Ε.Φ.Ι. με σύνθημα «Τρέχουμε πιο Γρήγορα από τον Καρκίνο».

Τρέξαμε με τα ποδήλατά μας συμβολικά σε Άργος και Ναύπλιο σε μια πανελλαδική γιορτή ενάντια στη νόσο.

Όλοι μαζί γίναμε μια αλυσίδα αισιοδοξίας, δύναμης, ελπίδας και πίστης. Πιο δυνατοί και αποφασισμένοι από ποτέ συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε, να αντέχουμε και να χαμογελάμε.

Online χρήστες: 329

Εδώ βρίσκεις προσωπικό στην Αργολίδα!

Το Argolida Planet, με πάνω από 100.000 αναγνώστες κάθε μήνα, είναι ο ιδανικός χώρος για τις επιχειρήσεις να βρουν προσωπικό στην Αργολίδα.
Αν είστε επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας και αναζητάτε προσωπικό, καλέστε μας στο τηλ. 6948083131 ή στείλτε μας e-mail στο argolidaplanet@gmail.com

Αυτά που... παίζουν!