Αν. Γανώσης: Η Π.Ε. Αργολίδας να καθαρίσει άμεσα τους χειμάρρους

Η πολιτική προστασία της ΠΕ Αργολίδας καθώς μπαίνουμε στον Οκτώβριο μήνα και οι καιρικές συνθήκες αλλάζουν

θα πρέπει να προβεί άμεσα στον καθαρισμό χειμάρρων ειδικότερα σε σημεία που παρουσιάζουν μεγάλη επικινδυνότητα.

Υπάρχουν ρέματα σε Ερμιονίδα και Επίδαυρο και στους Δήμους Άργους και Ναυπλίου που χρειάζονται άμεσα καθαρισμό και αντιπλημμυρικά έργα.

Η συνεργασία και η υπόδειξη των σημείων και ρεμάτων από τους κατά τόπου Δήμους κρίνεται αναγκαία φυσικά μιας και παρουσιάζονται αδρανείς στην πλειοψηφία τους οι σύμβουλοι της Περιφερειακής Αρχής για τα ζητήματα της Αργολίδας!

Αναστάσιος Γανώσης
Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Αργολίδας

Online χρήστες: 364

Εδώ βρίσκεις προσωπικό στην Αργολίδα!

Το Argolida Planet, με πάνω από 100.000 αναγνώστες κάθε μήνα, είναι ο ιδανικός χώρος για τις επιχειρήσεις να βρουν προσωπικό στην Αργολίδα.
Αν είστε επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας και αναζητάτε προσωπικό, καλέστε μας στο τηλ. 6948083131 ή στείλτε μας e-mail στο argolidaplanet@gmail.com

Αυτά που... παίζουν!