Ο Πάνος Ρούτσι στα μπουζούκια: «Είναι κακό να βγω έξω για ένα ποτάκι;»

Ο Πάνος Ρούτσι απαντά στα σχόλια για την εμφάνισή του στα μπουζούκια

Ο χαροκαμένος πατέρας μιλά για την ανάγκη του να ξεσκάσει και δηλώνει πως δεν τον αγγίζουν τα αρνητικά σχόλια
Ο Πάνος Ρούτσι, ο πατέρας που βίωσε την ανείπωτη τραγωδία των Τεμπών, βρέθηκε πριν λίγες ημέρες στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται η Άντζελα Δημητρίου και ο Λευτέρης Πανταζής, μια έξοδος που προκάλεσε πολλές συζητήσεις και σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα.
Ο ίδιος, μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1 και τη δημοσιογράφο Αναστασία Ζάρκα, ξεκαθάρισε πως είχε ανάγκη από λίγες στιγμές διασκέδασης και δεν επηρεάζεται από όσα λέγονται.

Οι δηλώσεις του Πάνου Ρούτσι:
«Είχα την ανάγκη να βγω έξω. Τίποτα άλλο. Η Άντζελα Δημητρίου είναι πολύ ευθύς άνθρωπος. Πάντα τα πάντα την εκτιμούσα και την ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα τα καλά λόγια για την στήριξη. Δεν με επηρεάζει κανένα σχόλιο».
«Αυτά που γράφονται, δεν σταματάνε ποτέ. Το ξέρετε. Δεν έχει δικαίωμα ο χαροκαμένος πατέρας να βγει έξω; Δεν έχει δικαίωμα να πιει ένα ποτό έξω; Δεν έχει δικαίωμα να βγει βόλτα; Δεν έχει δικαίωμα να πάει ταξίδι; Έχουμε έναν πόνο, που αυτός ο πόνος με κάθε τρόπο πρέπει να διαχειριστεί. Υπάρχουν φορές που έχεις την ανάγκη να πας έξω, με έναν φίλο σου, να ξεχαστείς με κάποιο τρόπο για λίγες ώρες, να πεις με το φίλο σου μια κουβέντα και να πιεις ένα ποτάκι. Είναι κακό;».

Τη δική της δημόσια στήριξη στον Πάνο Ρούτσι εξέφρασε και η Άντζελα Δημητρίου, η οποία μίλησε με λόγια καρδιάς:
Οι δηλώσεις της Άντζελας Δημητρίου:
«Αυτός ο άνθρωπος που υπέφερε τόσο πολύ, έχει τόσο μεγάλη δύναμη μέσα του, που δε μπορεί να τον λυγίσει κανένας. Εγώ τον γνώρισα, δεν τον ήξερα. Ήρθε στο καμαρίνι και τα είπαμε. Έχω χάσει κι εγώ δικούς μου ανθρώπους πολλά χρόνια πίσω, αλλά στενοχωριέμαι πολύ όταν βλέπω έναν νέο πατέρα να χάνει ένα τόσο νέο παιδί. Θέλω να τον στηρίξουμε, να τον αγαπάμε και να είμαστε μαζί του».
Οι παρευρισκόμενοι στο μαγαζί ξέσπασαν σε χειροκροτήματα μετά τα λόγια της τραγουδίστριας, δείχνοντας την υποστήριξη και τον σεβασμό τους στον Πάνο Ρούτσι και στον αγώνα που δίνει καθημερινά.

Online χρήστες: 308

Εδώ βρίσκεις προσωπικό στην Αργολίδα!

Το Argolida Planet, με πάνω από 100.000 αναγνώστες κάθε μήνα, είναι ο ιδανικός χώρος για τις επιχειρήσεις να βρουν προσωπικό στην Αργολίδα.
Αν είστε επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας και αναζητάτε προσωπικό, καλέστε μας στο τηλ. 6948083131 ή στείλτε μας e-mail στο argolidaplanet@gmail.com

Αυτά που... παίζουν!