Η παραλία πίσω από το βράχο του Παλαμηδίου


Στο Ναύπλιο, εκτός από την παραλία της Αρβανιτιάς που βρίσκεται σχεδόν μέσα στην πόλη, ντόπιοι κι επισκέπτες επιλέγουν συχνά για το μπάνιο τους την Καραθώνα, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, μόλις λίγα χιλιόμετρα έξω.
Μεγάλη, αμμώδης και με ρηχά νερά, η Καραθώνα αποτελεί δημοφιλή προορισμό. Η έκτασή της, που φτάνει περίπου τα τρία χιλιόμετρα, εξασφαλίζει πολλές δυνατότητες στους λουόμενους. Δηλαδή, ξαπλώστρες, ομπρέλες, εστιατόρια και καφέ για όσους το επιθυμούν, αλλά και κάποια πιο ήσυχα σημεία. Γενικά ωστόσο, θα πρέπει κανείς να είναι προετοιμασμένος για πολυκοσμία, καθώς είναι πολλοί εκείνοι που την επιλέγουν για μια βουτιά.
Φτάνοντας, εύκολα καταλαβαίνει ο επισκέπτης γιατί είναι η αγαπημένη παραλία της περιοχής, με τα φοινικόδεντρα, τους ευκάλυπτους, τα αρμυρίκια, το Ποντικονήσι στον ορίζοντά της αλλά και τον βράχο του Παλαμηδίου για θέα. Απέναντι, το βλέμμα μπορεί να φτάσει μέχρι τα παράλια της Κυνουρίας ενώ οι πιο δραστήριοι μπορούν να αξιοποιήσουν την ευκαιρία για να επιδοθούν σε θαλάσσια σπορ.

Πηγή
.
→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από ΆργοςΝαύπλιοΕπίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.

Online χρήστες: 210

Εδώ βρίσκεις προσωπικό στην Αργολίδα!

Το Argolida Planet, με πάνω από 100.000 αναγνώστες κάθε μήνα, είναι ο ιδανικός χώρος για τις επιχειρήσεις να βρουν προσωπικό στην Αργολίδα.
Αν είστε επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας και αναζητάτε προσωπικό, καλέστε μας στο τηλ. 6948083131 ή στείλτε μας e-mail στο argolidaplanet@gmail.com

Αυτά που... παίζουν!