Δύο νέοι παιδίατροι ορκίστηκαν στο Νοσοκομείο Άργους

Σήμερα, Παρασκευή 17-3-2023 στο Γ.Ν. Αργολίδας- Ν.Μ. Άργους ορκίστηκαν, ο κ. Χρήστος Τράσιας, Παιδίατρος, Διευθυντής Παιδιατρικής, κλάδου ιατρών ΕΣΥ και η κ. Ελένη Παπαδάκου, Παιδίατρος, Επιμελήτρια Β΄, Κλάδου Ιατρών ΕΣΥ.
Η ορκωμοσία έγινε παρουσία του Βουλευτή της ΝΔ κ.Ιωάννη Ανδριανόυ, της Διοικήτριας του Γ.Ν. Αργολίδας κ.Γεσθημανής Κασνακτσόγλου και του Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας κ.Γεώργιου Μπιμπή.
Η ένταξη των Παιδιάτρων στο Ιατρικό Δυναμικό της Ν.Μ. Άργους, υλοποιείται μετά από συνεχείς και επίμονες προσπάθειες της Διοίκησης της Ν.Μ. Άργους με τον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας και της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας.

.

→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από ΆργοςΝαύπλιοΕπίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.

Online χρήστες: 364

Εδώ βρίσκεις προσωπικό στην Αργολίδα!

Το Argolida Planet, με πάνω από 100.000 αναγνώστες κάθε μήνα, είναι ο ιδανικός χώρος για τις επιχειρήσεις να βρουν προσωπικό στην Αργολίδα.
Αν είστε επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας και αναζητάτε προσωπικό, καλέστε μας στο τηλ. 6948083131 ή στείλτε μας e-mail στο argolidaplanet@gmail.com

Αυτά που... παίζουν!