Για να μπεις στο Άργος πρέπει να περάσεις πάνω από τις λακκούβες… υποχρεωτικά!

Απαράδεκτη η εικόνα στον δρόμο μπροστά από τον σταθμό του ΟΣΕ

Τόσο δύσκολο είναι να ρίξουν λίγη πίσσα σε λίγα μέτρα δρόμου;
Έντονη είναι η αγανάκτηση των οδηγών που κινούνται στην είσοδο του Άργους, στο ύψος του σταθμού του ΟΣΕ, καθώς το οδόστρωμα βρίσκεται σε τραγική κατάσταση.
Όπως καταγγέλλουν πολίτες, τα οχήματά τους υφίστανται ζημιές λόγω των λακκουβών και των κακοφτιαγμένων επιδιορθώσεων, με αποτέλεσμα να θέτουν σε κίνδυνο τόσο την ασφάλεια όσο και τα πορτοφόλια τους.

Υποχρεωτική η διέλευση από τον κακοσυντηρημένο δρόμο
Αυτό που προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση είναι πως, ενώ υπάρχει δεύτερη λωρίδα κυκλοφορίας προς την ίδια κατεύθυνση, παραμένει τοποθετημένη η σήμανση που υποχρεώνει τους οδηγούς να περάσουν από το προβληματικό τμήμα του δρόμου, αντί να χρησιμοποιήσουν την εναλλακτική πιο ασφαλή διαδρομή.

Αναπάντητα τα ερωτήματα των κατοίκων
«Τόσο δύσκολο είναι να ρίξουν λίγη πίσσα σε λίγα μέτρα δρόμου;», αναρωτιούνται οι οδηγοί, που δηλώνουν εξοργισμένοι με την απουσία παρεμβάσεων.
Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στα τέλη Αυγούστου και ο καιρός είναι ιδανικός για έργα αστικής οδοποιίας, δεν έχει ξεκινήσει καμία ουσιαστική εργασία αποκατάστασης, ούτε φυσικά έχει ολοκληρωθεί κάποιο έργο.

Το πρόβλημα δεν περιορίζεται μόνο στο Άργος
Και αν αυτή είναι η κατάσταση μέσα στην πόλη του Άργους, τότε η εικόνα στα χωριά είναι ακόμη χειρότερη.
Αγροτικοί δρόμοι γεμάτοι λακκούβες, παραπέμπουν σε άλλες εποχές, με τους κατοίκους να δηλώνουν πως μόνο γαϊδούρια και τρακτέρ μπορούν να περάσουν.
Οποιοσδήποτε επιχειρήσει να κινηθεί με συμβατικό αυτοκίνητο, το πιθανότερο είναι να βρεθεί σε… βουλκανιζατέρ.

Σχετική είδηση:
Στα κάγκελα οι κάτοικοι στο Άργος: «Κάνουμε το σταυρό μας… Ούτε στη Γάζα τέτοιοι κwλόδρομοι»

Online χρήστες: 119

Εδώ βρίσκεις προσωπικό στην Αργολίδα!

Το Argolida Planet, με πάνω από 100.000 αναγνώστες κάθε μήνα, είναι ο ιδανικός χώρος για τις επιχειρήσεις να βρουν προσωπικό στην Αργολίδα.
Αν είστε επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας και αναζητάτε προσωπικό, καλέστε μας στο τηλ. 6948083131 ή στείλτε μας e-mail στο argolidaplanet@gmail.com

#Μικρές Αγγελίες