Καταδικάστηκε ιερέας της Αργολίδας για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου

Τρία χρόνια φυλάκιση με αναστολή σε ιερέα της Ερμιονίδας

Μια υπόθεση που απασχόλησε έντονα την τοπική κοινωνία της Αργολίδας έφτασε στην ολοκλήρωσή της, με την καταδίκη ιερέα από την Ερμιονίδα για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου.
Σύμφωνα με όσα εξετάστηκαν στο δικαστήριο, η υπόθεση αφορά περιστατικό του Ιουνίου 2023.
Όπως περιγράφεται στη δικογραφία, ο κατηγορούμενος φέρεται να προέβη σε ασελγείς πράξεις μέσω διαδικτύου σε βάρος μαθητή που τότε ήταν ανήλικος.
Το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Ναυπλίου έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο και του επέβαλε ποινή φυλάκισης τριών ετών, χορηγώντας ωστόσο αναστολή στην εκτέλεση της ποινής.

Online χρήστες: 140

Εδώ βρίσκεις προσωπικό στην Αργολίδα!

Το Argolida Planet, με πάνω από 100.000 αναγνώστες κάθε μήνα, είναι ο ιδανικός χώρος για τις επιχειρήσεις να βρουν προσωπικό στην Αργολίδα.
Αν είστε επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας και αναζητάτε προσωπικό, καλέστε μας στο τηλ. 6948083131 ή στείλτε μας e-mail στο argolidaplanet@gmail.com

#Μικρές Αγγελίες