Μαθητές και τοπική αυτοδιοίκηση σε κοινή δράση για το περιβάλλον
Μια σημαντική περιβαλλοντική πρωτοβουλία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το πρωί στο παραλιακό μέτωπο που συνδέει τη Νέα Κίο, το Τημένιο και τους Μύλους του Δήμου Άργους – Μυκηνών. Στο πλαίσιο της δράσης φυτεύτηκαν 100 αρμυρίκια, με την ενεργή συνδρομή του Αντιδημάρχου Πρασίνου Χρήστου Πούλου.

Τα δενδρύλλια παραχωρήθηκαν από το Κέντρο Ενεργειακής Πολιτικής και Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, γεγονός που αναδεικνύει τη συνεργασία της τοπικής αυτοδιοίκησης με τον ακαδημαϊκό χώρο για την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης.

Στην προσπάθεια συμμετείχαν μαθητές από το 2ο και 3ο Λύκειο Άργους, οι οποίοι με την παρουσία τους έστειλαν μήνυμα για τη δύναμη του εθελοντισμού και την αξία της περιβαλλοντικής συνείδησης στις νεότερες γενιές.

Τη δράση στήριξαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι Αναστασία Αργυροπούλου και Παναγιώτης Καμπόσος, δείχνοντας έμπρακτα την υποστήριξη του Δήμου σε πρωτοβουλίες που ενισχύουν το φυσικό περιβάλλον της περιοχής.




















































