ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ερμιονίδα: Τι υποστηρίζει ο Αρχιμανδρίτης που έστειλε άσεμνο βίντεο σε παιδί δημοτικού

Ο 40χρονος Αρχιμανδρίτης υποστηρίζει πως είναι αθώος

Όπως λέει, το βίντεο που έφτασε στο κινητό του 12χρονου παιδιού είχε άλλον παραλήπτη. Χωρίς να καταλάβει το πώς, έφτασε το οπτικοακουστικό μήνυμα στον ανήλικο, με τις διαδικασίες να κινούνται ταχύτατα από τη στιγμή που το είδε ο πατέρας του παιδιού. Ο κατηγορούμενος απέδωσε τα όσα έγιναν σε μια απροσεξία. Ήθελε να στείλει το μήνυμα σε ένα άλλο άτομο που είχε το ίδιο όνομα με τον 12χρονο. Χωρίς να προσέξει πάτησε «αποστολή» και το βίντεο έφτασε στο κινητό του μαθητή της ΣΤ’ Δημοτικού.
Σε βάρος του Αρχιμανδρίτη σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και ο ίδιος οδηγήθηκε το μεσημέρι για να απολογηθεί σε ανακριτή και εισαγγελέα για τις πράξεις που κατηγορείται. Ειδικότερα, ο 40χρονος κατηγορείται ότι απέστειλε σε ανήλικο, μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης, βίντεο με άσεμνο περιεχόμενο.
Πρόκειται για Αρχιμανδρίτη της περιοχής, η οποία ανήκει στη Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών κ Αιγίνης. Η υπόθεση ήρθε στο φως, όταν ο πατέρας του ανηλίκου αντιλήφθηκε μηνύματα με άσεμνο περιεχόμενο, που έστειλε ο φερόμενος ως δράστης στον ανήλικο, μέσω της εφαρμογής messenger. Ο ιερέας κατέγραφε τον εαυτό του γυμνό και τα έστελνε στον ανήλικο.
Από τον ήχο του βίντεο, οι γονείς του παιδιού -όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν- και συγκεκριμένα ο 52χρονος πατέρας του ανήλικου, αναγνώρισαν την φωνή του φερόμενου ως δράστη και κατήγγειλαν το περιστατικό, αρχικά στο Α.Τ Ερμιονίδας και ακολούθως στο Τ.Α Ναύπλιου, όπου διενεργήθηκε προανάκριση.
Έχουν κατασχεθεί τρεις συσκευές κινητών τηλεφώνων, ένας φορητός υπολογιστής και ένας “πύργος” σταθερού υπολογιστή που ανήκουν στον 40χρονο ιερέα. Την ίδια ώρα η αστυνομία διερευνά αν ο ιερέας εμπλέκεται και σε άλλες πράξεις, δεδομένου ότι διδάσκει σε Κατηχητικό σχολείο.
Ο Αρχιμανδρίτης που έφτασε στο δικαστικό μέγαρο στο Ναύπλιο λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το μεσημέρι της ερχόμενης Τρίτης 6 Ιουνίου.
.
→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από ΆργοςΝαύπλιοΕπίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
ΔΕΙΤΕ:  Πήγαμε στο Ottica και δεν το μετανιώσαμε!

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!