ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Όλοι ψάχνουν τη «Villa 20» στο Πόρτο Χέλι | Πόσο κοστίζει το σπίτι – όνειρο του «Glass Onion»

Τόσο πρέπει να πληρώσεις για να μείνεις ένα βράδυ εκεί που έκοβε τις βόλτες του ο Ντάνιελ Κρεγκ

Θεαματική αύξηση της τουριστικής κίνησης αναμένεται να καταγράψει το ερχόμενο καλοκαίρι ο νομός Αργολίδας και κυρίως το πανέμορφο Πόρτο Χέλι, που φημίζεται για τα χλιδάτα σπίτια του. Αιτία φυσικά το «Glass Onion: A Knives Out Mystery», η νέα ταινία του Ντάνιελ Κρεγκ, που τα πηγαίνει περίφημα στο Netflix.
Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν γίνει στο Πόρτο Χέλι και τις Σπέτσες, όμως αυτό που κλέβει κυριολεκτικά την παράταση είναι το εντυπωσιακό ξενοδοχειακό συγκρότημα «Amanzoe».
Σύμφωνα με το σενάριο της ταινίας, ο δισεκατομμυριούχος Μάιλς Μπρον (Εντουαρντ Νόρτον), καλεί πέντε φίλους στο ιδιωτικό του νησί και την τεράστια βίλα του για ένα Σαββατοκύριακο.
Πολλοί, βλέποντας τον ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ (Ντάνιελ Κρεγκ) να κόβει τις βόλτες του σε αυτή την υπερπολυτελή βίλα, θεωρούν ότι είναι ουσιαστικά ακόμη ένα Χολιγουντιανό σκηνικό.
Με εξαίρεση ένα τεράστιο γυάλινο θόλο κι έναν πλωτήρα, η εξοχική κατοικία που χρησιμοποιήθηκε «Στα Μαχαίρια 2», υπάρχει πραγματικά και όσοι ενδιαφέρονται και έχουν το ανάλογο βαλάντιο μπορούν να την επισκεφτούν.
Πρόκειται για τη «Villa 20» η οποία κοστίζει για μία βραδιά 40.000 ευρώ! Το κόστος ασφαλώς μοιάζει απαγορευτικό για τους περισσότερους τουρίστες και δεν είναι τυχαίο ότι το συγκεκριμένο θέρετρο αποτελεί τον αγαπημένο προορισμό διάσημων όπως οι Καρντάσιανς, ο Τζάστιν Μπίμπερ και η οικογένεια Μπέκαμ.
Η «Villa 20» είναι σκαρφαλωμένη στους λόφους της Αργολίδας, σαν μία σύγχρονη ακρόπολη και έχει θέα στο Αιγαίο πέλαγος. Συνδυάζει μοντέρνα και αρχαιοελληνική αρχιτεκτονική και διακοσμείται από προσεγμένα γλυπτά και έργα τέχνης από την προσωπική συλλογή των ιδιοκτητών.
Προσφέρει σπα, γυμναστήριο, έξι πισίνες, αίθουσα μπιλιάρδου, βιβλιοθήκη, τραπεζαρίες με τζάκι, δύο εξωτερικούς χώρους για μπάρμπεκιου, ενώ υπάρχει και μία τυπική ελληνική ταβέρνα κάτω από τις ελιές. Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 18 άτομα στα πολυτελή της υπνοδωμάτια-στούντιο, τα οποία μάλιστα έχουν και ιδιωτικές βεράντες. Επίσης, δίνει τη δυνατότητα για πρόσβαση σε ιδιωτική παραλία, σε απόσταση τριών μέτρων, ενώ κατά τη διάρκεια της διαμονής ένα 18μελες προσωπικό φροντίζει για την καλύτερη δυνατή εμπειρία των επισκεπτών.
Από τη στιγμή που άρχισε να προβάλλεται η ταινία στο Netflix, δηλαδή από τις 23 Δεκεμβρίου, ο αριθμός των αναζητήσεων στη Google για διακοπές στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Πόρτο Χέλι αυξήθηκαν κατακόρυφα. Χιλιάδες χρήστες μπήκαν στον πειρασμό να δουν αν όντως είναι αληθινή η «Villa 20» και πόσο κοστίζει μία διανυκτέρευση σε αυτή την ονειρική εξοχική κατοικία.
Πηγή

.

→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
ΔΕΙΤΕ:  Διακοπή ρεύματος την Τετάρτη 27/3 σε περιοχές της Αργολίδας

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!