Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Γνωστός Αργείτης βρήκε άρρωστο κουτάβι πεταμένο στα σκουπίδια και το έσωσε!

Διάσωση κουταβιού από κάδο σκουπιδιών συγκινεί την τοπική κοινωνία

Με την πράξη του κέρδισε τις καρδιές των πολιτών!
Μια πράξη απέραντης ανθρωπιάς συγκλονίζει και συγχρόνως εμπνέει τους κατοίκους του Άργους, μετά την διάσωση ενός κουταβιού από τον γνωστό μουσικό παραγωγό Δημήτρη Ζαμπιάκο.
Ο κ. Ζαμπιάκος ανακάλυψε το φοβισμένο και πεινασμένο κουτάβι μέσα σε έναν κάδο απορριμμάτων κοντά στο σπίτι του.

Με ανθρωπιά και γρήγορες αντιδράσεις, ο κ. Ζαμπιάκος προσέφερε στο αδύναμο ζώο φαγητό και νερό, πριν το μεταφέρει σε κτηνίατρο για να λάβει τις απαραίτητες φροντίδες. Ο κτηνίατρος διαπίστωσε ότι το κουτάβι έχει προβλήματα όρασης, ξεκινώντας αμέσως μια θεραπεία με την ελπίδα να ανακτήσει το φως του.
Η πράξη αυτή έχει προκαλέσει συζητήσεις στην κοινωνία για την ανάγκη προστασίας των ζώων και την αλητεία κάποιων «ανθρώπων» που εγκαταλείπουν ζώα στο δρόμο και ακόμα χειρότερα τα πετούν μέσα σε κάδους σκουπιδιών.

Η αντίδραση του Δημήτρη Ζαμπιάκου είναι παράδειγμα προς μίμηση και υπενθυμίζει την αξία της αλληλεγγύης και της φροντίδας για τα ανυπεράσπιστα ζώα.
Με την πράξη του κέρδισε τις καρδιές των πολιτών και διέδωσε ένα ηχηρό μήνυμα για τη σημασία της ευθύνης προς τα ζώα.

ΔΕΙΤΕ:  Με μετάλλια γύρισε από την Πάτρα ο ΓΣ Άργους "Αριστίων"
ΔΕΙΤΕ:  «Άνοιξη, Μητέρα, Φύση»: Έκθεση ζωγραφικής στο Κιβέρι

Η κοινωνία του Άργους ενώνει τη φωνή της με τους αγωνιστές για τα δικαιώματα των ζώων, καλώντας τις αρχές να λάβουν αυστηρότερα μέτρα για την προστασία τους και την τιμωρία των πράξεων κακοποίησης ή εγκατάλειψης.
Αυτό το συμβάν όχι μόνο επισημαίνει την ανάγκη για μεγαλύτερη συνείδηση και φροντίδα προς τα ζώα αλλά δείχνει και τη δύναμη της αγάπης και της συμπόνοιας που υπάρχει ακόμη στην καρδιά των ανθρώπων.
Ιάσονας Μουσταΐρας

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!