ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Είμαστε στον αέρα!

Είναι το πρώτο μου άρθρο στο Argolida Planet και τα γράφω από καρδιάς, χωρίς πολλά πολλά και με λόγια ειλικρινά.

Μέρες μετράει η νέα ηλεκτρονική εφημερίδα της Αργολίδας και η έως τώρα απήχηση με γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον.

Είναι το Argolida Planet, το νέο ειδησεογραφικό portal που δημιουργήθηκε με ξεκάθαρο σκοπό. Ποιος είναι αυτός; Η πλήρης ενημέρωση των πολιτών της Αργολίδας, η προβολή των ντόπιων επιχειρήσεων και ένας πλήρης οδηγός για την Αργολίδα, τα μέρη που αξίζει να επισκεφτούμε, η παρουσίαση της ιστορικής κληρονομιάς και το βήμα που δίνεται στους πολίτες για να εκφράσουν τη γνώμη, τις απόψεις αλλά και τις εμπειρίες τους.

Ηγούμαι της νέας προσπάθειας και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για τα πολλά μηνύματα που έχουν έρθει, τις αρκετές επισκέψεις στην ιστοσελίδα μας, το μέλλον που ατενίζω με αισιοδοξία και κυρίως για τη δημιουργικότητα που μπορώ να εκφράσω μέσα από το Argolida Planet. 

ΔΕΙΤΕ:  «Όρνιθες» του Αριστοφάνη στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου

Ακόμα είμαστε στην αρχή. Πάνε 11 ολόκληρα χρόνια από τη δημιουργία του ηλεκτρονικού ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ, της πρώτης ηλεκτρονικής εφημερίδας στην Αργολίδα, την οποία είχα την τιμή να διευθύνω.

Το Argolida Planet μπορεί να χρησιμοποιεί τα social media που είχαν δημιουργηθεί για τον ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ, ώστε να προωθεί τις αναρτήσεις του, (περισσότερα από 15.000 μέλη-αναγνώστες), όμως ξεκαθαρίζω ότι πρόκειται για μια νέα προσπάθεια και όχι συνέχεια της προηγούμενης, την οποία υπηρέτησα για επτά περίπου χρόνια.

Μέσα από τη νέα ηλεκτρονική εφημερίδα μας θα ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στο νομό Αργολίδας, όμως ο σκοπός δεν είναι μόνο η δημιουργία ενός ακόμα μέσου ενημέρωσης.

ΔΕΙΤΕ:  Σειρά εκδηλώσεων στον Ιερό Ναό Αγίου Πέτρου στο Άργος

Μικρές Αγγελίες, συνεντεύξεις, επαγγελματικός οδηγός, ταξιδιωτικές προτάσεις, ιστορία, λαογραφία, άρθρα, απόψεις…. αυτό είναι το Argolida Planet που θέλω να δημιουργήσω και αυτό είναι το όραμα που μοιράζομαι μαζί σας.

Ένας πλήρης οδηγός όπου θα καλύπτει τα τεκταινόμενα της Αργολίδας και θα προάγει τον πολιτισμό και την ιστορία της. Ένα μέσο ενημέρωσης όπου δεν θα ανήκει σε κανένα κόμμα, χρώμα ή δόγμα. Ένα βήμα ελεύθερης έκφρασης των πολιτών του νομού, ανεξαρτήτως πολιτικών ή κομματικών προτιμήσεων.

Πάντα με σεβασμό στον αναγνώστη, γράφοντας αλήθειες και χωρίς καμία εξάρτηση από κανένα κέντρο εξουσίας. Ανεξάρτητη και αδέσμευτη ενημέρωση, παρουσίαση επιχειρήσεων και πάντα κοντά στον πολίτη, αυτό είναι το Argolida Planet που ονειρεύομαι και είμαι έτοιμος να το δημιουργήσω μαζί σας.

ΔΕΙΤΕ:  Ο κύβος ερρίφθη! Ανακαινίζεται το εμβληματικό ξενοδοχείο στο Σαλάντι

Δεν δηλώνω δημοσιογράφος, ούτε και σκοπεύω να γίνω, ασχέτως εάν κάνω ρεπορτάζ. Εκτιμώ τους δημοσιογράφους της Αργολίδας, τους σέβομαι και αναγνωρίζω το έργο τους, δεν έχω καμία διάθεση για ανταγωνισμό, όμως στο Argolida Planet δεν οραματίζομαι απλά μια πλήρως ενημερωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα, αλλά ένα μέσο το οποίο θα προβάλλει ολόκληρο το νομό στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Ίσως είμαι ρομαντικός, ίσως να φταίει ότι τα τελευταία χρόνια εργάστηκα στο εξωτερικό, όμως είμαι σίγουρος ότι με τη στήριξη των αναγνωστών θα δημιουργήσουμε ένα καταπληκτικό μέσο ενημέρωσης, ασυμβίβαστο και αληθινό.

Το Argolida Planet είναι η φωνή των πολιτών της Αργολίδας. Πλέον είμαστε στον αέρα και το ταξίδι μας συνεχίζεται!

Με εκτίμηση,

Ιάσονας Γ. Μουσταΐρας

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!