ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ερμιονίδα: Αυτός είναι ο γνωστός Αρχιμανδρίτης που συνελήφθη -Τι δείχνει το βίντεο (Pic)

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η τοπική κοινωνία της Ερμιονίδας στην Αργολίδα αλλά και όλη η Ελλάδα, τις αποκαλύψεις από τη νέα υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανήλικου αγοριού, με δράστη πολύ γνωστό Αρχιμανδρίτη της περιοχής, η οποία ανήκει εκκλησιαστικά στην Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης.
Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα σήμερα, οι τοπικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 40χρονου ιερέα για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας 12χρονου αγοριού, σε μια νέα υπόθεση -σοκ.
Συνελήφθη 40χρονος ιερέας για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας 12χρονου αγοριού
Ο ιερέας φέρεται να ήταν ο πνευματικός του ανήλικου αγοριού, με την υπόθεση να έρχεται στο «φως» όταν ο πατέρας του ανήλικου ανακάλυψε τα άσεμνα μηνύματα που έστελνε ο ρασοφόρος στο ανήλικο αγόρι.

Ο 40χρονος Αρχιμανδρίτης που συνελήφθη στην Ερμιονίδα

Κατέγραφε τον εαυτό του γυμνό ο σάτυρος ιερέας
Συγκεκριμένα, ο ιερέας φέρεται να κατέγραφε με το κινητό του τηλέφωνο τον εαυτό του χωρίς παντελόνι, εστιάζοντας στα γεννητικά του όργανα, και να έστελνε τα σχετικά βίντεο μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης στο 12χρονο αγόρι.
Η πράξη του έγινε αντιληπτή από τους γονείς του παιδιού που αναγνώρισα την φωνή του ιερέα στη φωνή του ατόμου που έστελνε τα βίντεο στο παιδί τους, μιλώντας με αδιανόητες εκφράσεις, και άμεσα τον κατήγγειλαν.
Ο ιερέας συνελήφθη το πρωί σε περιοχή της Ερμιονίδας, στην Αργολίδα, σε βάρος του οποίου, σύμφωνα με την αστυνομία, σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Στο «μικροσκόπιο» των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της Αστυνομίας πλέον έχουν μπει οι ηλεκτρονικές συσκευές του 40χρονου, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είχαν σημειωθεί ανάλογα περιστατικά με άλλα παιδιά.
Μάλιστα, στην κατοχή του ιερέα εντοπίστηκαν 3 κινητά τηλέφωνα, ένας φορητός και ένας σταθερός υπολογιστής, που έχουν σταλθεί για εξέταση.
Σε βάρος του σάτυρου ιερέα, ασκήθηκε δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.
.
→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από ΆργοςΝαύπλιοΕπίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
ΔΕΙΤΕ:  Οι «Λύκοι» δάγκωσαν ξανά! Τεράστια νίκη ο Παναργειακός στην Κόρινθο -Η άνοδος είναι κοντά!

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!