Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Κίνηση ανθρωπιάς από την ΘΥΡΑ 7 Άργους

Εδώ δεν χωράνε οπαδικά…

Δεν είναι λίγοι οι “καθώς πρέπει” φίλαθλοι και μη, που τα τελευταία χρόνια έχουν δαιμονοποιήσει τους συνδέσμους των ομάδων, λες και αυτοί είναι το μεγάλο πρόβλημα για το σκάρτο αθλητικό προϊόν που παρακολουθούμε και της κοινωνίας μας γενικότερα.
Στα μάτια ορισμένων, οι οργανωμένοι φίλαθλοι και οπαδοί είναι η πηγή κάθε κακού. Οι αλήτες, τα πρεζάκια, οι περιθωριακοί, οι μπαχαλάκηδες…

Στα μάτια άλλων, ίσως πιο ρομαντικών, όπως του γράφοντος, είναι αυτοί που αγαπούν υπερβολικά την ομάδα τους και την ακολουθούν πιστά, όπου αυτή αγωνίζεται.
Φυσικά, έκτροπα πάντα και παντού συμβαίνουν, ακόμα και στις καλύτερες οικογένειες, όμως ο σκοπός του παρόντος άρθρου δεν είναι να αναλύσουμε τα οργανωμένα κινήματα οπαδών αλλά να αναδείξουμε και τα καλά που προσφέρουν.
Γιατί τα πραγματικά προβλήματα δεν είναι ένα γκολ ή ένα αμφισβητούμενο πέναλτι, ούτε το χρώμα του κασκόλ. Είναι άλλα, πιο σοβαρά και δυστυχώς είναι μέσα στη ζωή.
Ένα 12χρονο κορίτσι στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Έχει υποστεί εγκεφαλικό και οι οργανωμένοι της Θύρας 7 στο Άργος, στην πρόσφατη κοπή πίτας του συνδέσμου, προέβησαν σε μια όμορφη και συγκινητική κίνηση.
Έκαναν ολόκληρη κινητοποίηση και συγκέντρωσαν χρήματα για την άτυχη κοπέλα που προσπαθεί να βγει νικήτρια από αυτή τη δύσκολη δοκιμασία.

Σε ένα κράτος και μια κοινωνία που βουλιάζει, η αλληλεγγύη είναι η μόνη σανίδα σωτηρίας και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στο Άργος απέδειξαν στην πράξη ότι το πιστεύουν, όπως άλλωστε κάνουν συχνά και άλλοι σύνδεσμοι μεγάλων και μικρών ομάδων σε όλη την Ελλάδα. Αυτά όμως δεν προβάλλονται από τη συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ.
Αν θέλει κάποιος να βοηθήσει το κορίτσι ας επικοινωνήσει με τη Θύρα 7 Άργους. Το έγραψα και στην αρχή, σε τέτοιες καταστάσεις δεν χωράνε οπαδικά.
Δεν είμαι Ολυμπιακός, δεν έχω σχέσεις με τα παιδιά της 7, όμως οφείλω να τους συγχαρώ για την κίνησή τους, όπως όλοι μας πιστεύω.
Ιάσονας Μουσταΐρας

 Επιστροφή στην Αρχική σελίδα 
→ Ακολουθήστε το Argolida Planet στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι αυτά που “παίζουν” στην Αργολίδα!
ΔΕΙΤΕ:  Επιτέλους! Παραδίδεται ξανά στην κυκλοφορία ο δρόμος Επιδαύρου - Καλλονής

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!