ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Καταιγιστικός Παναργειακός! Συνέτριψε 8-0 τον Πανναυπλιακό στο Άργος | ΕΙΚΟΝΕΣ

Έκανε περίπατο στο ντέρμπι ο Παναργειακός!

Χωρίς αντίπαλο έπαιζαν οι “Λύκοι” την Κυριακή 26/9 στο ΔΑΚ Άργους. Η ομάδα του Δημήτρη Μπατάκου με γρήγορο, όμορφο και ουσιαστικό ποδόσφαιρο χάρισε γκολ και θέαμα στους φιλάθλους και συνέτριψε τον Πανναυπλιακό με το βαρύ 8-0.

Ο Παναργειακός έδειξε ότι κακώς αγωνίζεται σ’ αυτή την κατηγορία και δικαίως χαρακτηρίζεται ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Ναυπλίου, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της οικογένειας Ταχτσίδη, συνεχίζει να προβληματίζει με την απόδοσή της, καθώς μετά τη βαριά εντός έδρα ήττα από τον Ατρόμητο Παναριτίου με 5-0, ήρθε το χθεσινό αποτέλεσμα.

Ο αγώνας δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση. Ο Παναργειακός ουσιαστικά ήταν η μόνη ομάδα που μπήκε στο γήπεδο για να διεκδικήσει κάτι και παίζοντας επιθετικά κατόρθωσε να σκοράρει 8 φορές, ενώ θα μπορούσε να σημειώσει περισσότερα γκολ εάν δεν βρισκόταν στο τέρμα ο Βασίλης Μαλεβίτης που έσωσε την ομάδα του σε τουλάχιστον 4 κλασικές ευκαιρίες.

ΔΕΙΤΕ:  Πασχαλινά παζάρια στο Ναύπλιο από το ΚΕΘΕΑ

Το σκορ άνοιξε στο 7′ ο Καλογερόπουλος και στο 32′ ο Μαρίνης έκανε το 2-0. Ο Μπλάτσος στο 35′ και στο 45′ σκόραρε δις και με το σκορ στο 4-0 οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 55′ ο Μακαρατζης σημείωσε αυτογκολ και μέχρι τη λήξη του αγώνα οι “Λύκοι” πέτυχαν ακόμα τρία γκολ, στο 59′ με τον Καραργύρη, στο 75′ με τον Μαρίνη και στο 90′ με τον Μπιτινη.

Στα χάι λαιτς του αγώνα μπαίνουν τα δύο γκολ του Μαρίνη, το πρώτο με βολίδα μέσα από την περιοχή και το δεύτερο με ωραία λόμπα. Όλοι οι παίκτες του Παναργειακού είχαν εξαιρετική απόδοση.

ΔΕΙΤΕ:  Το 2ο ΓΕΛ Άργους Δευτεραθλητής του Σχολικού Πρωταθλήματος Χάντμπολ (Video)

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Άργους αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ατρόμητο Παναριτίου και ο Πανναυπλιακός υποδέχεται την Κοιλάδα.

Να σημειώσουμε ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Παναργειακού που δίνουν την ευκαιρία στους φιλάθλους να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα σε όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις μόνο με 30 ευρώ και μπορούν να τις προμηθευτούν από το Acanto Restaurant στην πλατεία του Άργους και από το “Φωτογραφείο Ταμπούρης” στην οδό Κοραή.

Στα θετικά της χθεσινής αναμέτρησης να προσθέσουμε τη στήριξη του κόσμου. Αρκετοί φίλαθλοι πήγαν στο ΔΑΚ Άργους και αυτό δείχνει και την αναγνώρισή τους στη σοβαρή προσπάθεια που γίνεται φέτος για το χτίσιμο μιας ομάδας που θα πρωταγωνιστεί τα επόμενα χρόνια σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

ΔΕΙΤΕ:  Τα σχολεία του Δήμου Άργους συμμετέχουν σε διαγωνισμό ανακύκλωσης

Σημαντικό επίσης είναι το γεγονός ότι πολλοί φίλαθλοι νεαρής ηλικίας παρακολουθούν την ομάδα, έχοντας δημιουργήσει δυναμικό πυρήνα, κάτι που είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο, καθώς ομάδα που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, βγάζει ταλέντα και κερδίζει νέους φιλάθλους σίγουρα έχει μέλλον.

Ο φετινός Παναργειακός δείχνει ότι θα τα πάει περίφημα και αξίζει τη στήριξη των φίλων και των επιχειρηματιών της περιοχής για να φτάσει σε λίγα χρόνια εκεί που του αξίζει και που ονειρευόμαστε.

Τέλος, να προσθέσουμε ότι στο γήπεδο του Άργους βρέθηκε η παλιά δόξα του ΠΑΟΚ Κώστας Λαγωνίδης (φώτο) για να παρακολουθήσει τον αγώνα και γιατί όχι, να εντοπίσει νέα ταλέντα.

Ρεπορτάζ: Ιάσονας Μουσταΐρας

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!