ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ογκολογική κλινική στο Ναύπλιο -Ένα σπουδαίο δώρο ζωής από τον Κων/νο Μάκαρη

Η προσφορά του στην κοινωνία… ανεκτίμητη!

Γράφει ο Ιάσονας Μουσταΐρας:
Μια ακόμα σπουδαία πράξη ανθρωπιάς από τον γνωστό επιχειρηματία και υποψήφιο Δήμαρχο Ναυπλιέων Κωνσταντίνο Μάκαρη, αφού μετά τη δωρεά της πρότυπης παιδιατρικής κλινικής στο νοσοκομείο του Άργους, προχωρά στην κατασκευή ογκολογικής κλινικής στο νοσοκομείο του Ναυπλίου.
Ο κ. Μάκαρης έχει αποδείξει πολλάκις εδώ και χρόνια, προτού καν σκεφτεί να ασχοληθεί με τα κοινά, ότι είναι ένας ενεργός πολίτης που προσφέρει στην κοινωνία.

Χρειάζονται πολλές σελίδες για να απαριθμήσουμε πόσες σημαντικές δωρεές έχει κάνει στον τομέα της εκπαίδευσης, της υγείας, του αθλητισμού, σε κοινωφελείς οργανισμούς όπως το «Χαμόγελο του Παιδιού» και στα σώματα ασφαλείας, αλλά και πόσους απλούς ανθρώπους έχει βοηθήσει, φροντίζοντας να μη γίνει γνωστό.

Ένας δραστήριος άνθρωπος, επιτυχημένος επιχειρηματίας και πολύτεκνος πατέρας που χρησιμοποιεί την οικονομική του επιφάνεια και τις υψηλές του διασυνδέσεις προς όφελος των συνανθρώπων του. Αυτή είναι η εικόνα που έχουμε σχηματίσει (όχι μόνο εμείς) για τον κ. Μάκαρη και τώρα ήρθε η στιγμή να μας επιβεβαιώσει ξανά όσα προαναφέραμε.

Ο κ. Μάκαρης είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα υγείας. Έχοντας χάσει τον πατέρα του από καρκίνο, προσπαθεί να δώσει ελπίδα και στήριξη στους ανθρώπους που αγωνίζονται για να τον νικήσουν και στις οικογένειές τους.
Έτσι, προχωρά στις απαραίτητες ενέργειες για την κατασκευή πλήρους εξοπλισμένης ογκολογικής κλινικής στο Νοσοκομείο Ναυπλίου με δικά του έξοδα.

Με την ολοκλήρωση αυτού του σπουδαίου έργου ζωής που σκοπεύει να χρηματοδοτήσει, οι ασθενείς και οι συνοδοί τους θα γλιτώσουν από την απίστευτη ταλαιπωρία που αντιμετωπίζουν με τα συνεχή πήγαινε – έλα στην Αθήνα για χημειοθεραπείες και εξετάσεις.
Μάλιστα, την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου συναντήθηκε με τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη στην Αθήνα, τον ενημέρωσε για την πρόθεσή του και ζήτησε να του δοθεί η ευκαιρία να κάνει αυτή τη δωρεά.

Ο κ. Πλεύρης, αφού τον ευχαρίστησε για τη σημαντική δωρεά της πρότυπης παιδιατρικής κλινικής στο Άργος, άκουσε με ενδιαφέρον τα σχέδιά του για την κατασκευή της ογκολογικής κλινικής στο Ναύπλιο και έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να βοηθήσουν ώστε να ξεπεραστούν άμεσα τα όποια γραφειοκρατικά προβλήματα μπορεί να προκύψουν.
Τέλος, ο Υπουργός υποσχέθηκε στον κ. Μάκαρη πως θα κατέβει σύντομα στην Αργολίδα και πως θα εντείνει την προσπάθεια στελέχωσης της παιδιατρικής κλινικής στο Νοσοκομείο Άργους.
Δεν συναντάμε συχνά ανθρώπους σαν τον κ. Μάκαρη και οφείλουμε να αναγνωρίζουμε και να τους συγχαίρουμε για την προσφορά τους στην κοινωνία.
Ελπίζω το παράδειγμά του να το ακολουθήσουν κι άλλοι.
Σχετικές ειδήσεις:
Σοβαρή καταγγελία Μάκαρη | «Τα λεφτά για τους απινιδωτές έγιναν… λαμπάκια για τα Χριστούγεννα»
21ος Δρόμος Αργολικού Κόλπου -Πάλι καλά που υπάρχει ο Μάκαρης… Ούτε ρεύμα δεν τους έδωσε ο Δήμος!
ΔΕΙΤΕ:  "ΤΥΠΟΣ αλά ΕΠΑΛ": Κυκλοφόρησε το περιοδικό του 1ου ΕΠΑΛ Ναυπλίου με συνέντευξη Αλμέιδα -Διαβάστε το ΕΔΩ

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!