ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ο Ιβάν Σαββίδης απέκτησε το κάστρο του Άργους. Κίνηση και για την αγορά του Παναργειακού

Στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη πέρασε και επίσημα το κάστρο του Άργους, με τον ομογενή επιχειρηματία να ετοιμάζει πρόταση και για τον Παναργειακό.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες στην πόλη του Άργους. Κίνηση ματ έκανε ο Ιβάν Σαββίδης με την ενοικίαση του επιβλητικού κάστρου, από το Υπουργείο Πολιτισμού, στο οποίο θα είναι ο κύριος εκμεταλλευτής για 20 χρόνια.

Ο ισχυρός επιχειρηματίας επεκτείνει τις δραστηριότητές του στην Πελοπόννησο και συγκεκριμένα στο νομό Αργολίδας, όπου σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, πήρε το πράσινο φως για τη μίσθωση του κάστρου του Άργους, με την υποχρέωση να χρηματοδοτήσει τις εργασίες συντήρησης και ανάδειξής του.

Το κάστρο του Άργους

Η κίνηση του κ. Σαββίδη είναι συμβολική, καθώς θέλει με αυτό τον τρόπο να δείξει ότι σέβεται την πλούσια ιστορία της αρχαιότερης πόλης της Ευρώπης, η οποία με τις επενδύσεις του θα γίνει κέντρο των τουριστικών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του.

ΔΕΙΤΕ:  Street music από το San Francisco απόψε στο Ναύπλιο

Η ενοικίαση του κάστρου για 20 χρόνια σηματοδοτεί την αρχή της νέας εποχής Σαββίδη στο νομό Αργολίδας, με τις επόμενες κινήσεις του να συμπεριλαμβάνουν την αγορά της ιστορικής ομάδας της πόλης, τον Παναργειακό, τον οποίο θέλει να φτάσει στα επίπεδα του Αστέρα Τρίπολης.

Το στάδιο του Παναργειακού από ψηλά

Το γεγονός ότι η ομάδα του Άργους ιδρύθηκε το 1926, όπως και ο ΠΑΟΚ, φέρεται να είναι σημαντικός λόγος στην απόφασή του να ασχοληθεί. Μάλιστα, στην απόκτηση της ομάδας συνέβαλε η άριστη σχέση που έχει ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ Θοδωρής Ζαγοράκης με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλη Σιδέρη, ενώ ενεργό ρόλο αναμένεται να έχουν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, Κώστας Λαγωνίδης, ως υπεύθυνος των ακαδημιών και Γιάννης Αντωνόπουλος, ο οποίος διαμένει μόνιμα στο Ναύπλιο.

Βασίλης Σιδέρης και Θοδωρής Ζαγοράκης

Επίσης, σημαντική είναι και η συμβολή του αντιπροέδρου της Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού του Δήμου Άργους Μυκηνών Μάριου Ρέσκου, γνωστού φιλάθλου της ομάδας και προσωπικού φίλου του Κώστα Λαγωνίδη, όπως και η παρουσία του επαγγελματία οδηγού ταξί Γιώργου Βασιλάκου, ο οποίος θα αναλάβει από τη νέα χρονιά τη μεταφορά των αθλητών στις εκτός έδρας αναμετρήσεις και των ταλέντων στα τουρνουά ακαδημιών που θα συμμετέχουν. Πρόεδρος των “Λύκων” θα αναλάβει ο μεγαλύτερος γιος του κ. Σαββίδη, Νίκος.

ΔΕΙΤΕ:  Θλίψη στην Ασίνη: Έφυγε από τη ζωή ο Νούλης Χελιώτης
ΔΕΙΤΕ:  Συναντήθηκαν στο Ναύπλιο και διδάχτηκαν την τεχνική του ξίφους (Photos)

Οι επόμενες κινήσεις του κ. Σαββίδη στο νομό περιλαμβάνουν τη μίσθωση ιστορικού ξενοδοχείου στο Ναύπλιο και την εξαγορά γνωστού συσκευαστηρίου εσπεριδοειδών στην περιοχή της Δαλαμανάρας Άργους.

Καλή Πρωταπριλιά και του χρόνου με υγεία!

Ιάσονας Μουσταΐρας

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!