ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πόρτο Χέλι: Ιδανικός προορισμός για όσους αγαπούν την πολυτέλεια!


Ακόμη και αν δε θες να φύγεις πολύ μακριά από την Αθήνα, υπάρχουν κοντινοί προορισμοί που σε γεμίζουν και μπορείς να περάσεις όμορφα αλλά και χαλαρά.
Μια από τις πιο καλές επιλογές ειδικά αν σου αρέσει η πολυτέλεια είναι η λεγόμενη Ριβιέρα της Πελοποννήσου σχετικά κοντά στην Αθήνα δηλαδή το Πόρτο Χέλι. Ένα ταξίδι με αυτοκίνητο που τα έχει όλα. Μπορούν να περάσουν καλά ζευγάρια, παρέες αλλά και ιδανικός προορισμός για διακοπές με παιδιά.

Πόρτο Χέλι: Η Ριβιέρα κοντά στην Αθήνα
Το Πόρτο Χέλι είναι ένα κοσμικό μέρος της Πελοποννήσου που επιλέγεται από πολλούς ειδικά κατοίκους των Αθηνών και λόγω της κοντινής απόστασης από την Αττική. Εκεί θα βρεις πολυτελή θέρετρα, βίλες που νοικιάζονται για τους επισκέπτες και μαγαζιά για όλους τους τύπους των ταξιδιωτών.

Το βασικό όμως είναι ότι το Πόρτο Χέλι μοιάζει με πίνακας που τον συνθέτουν παραλίες με διάφανα, κρυστάλλινα νερά και πράσινο φόντο. Το Πόρτο Χέλι είναι επίσης διάσημο για τις μαρίνες με τα ιστιοπλοϊκά τους αλλά και για τη νυχτερινή ζωή του.

Με θέα τις Σπέτσες, ένα ταξίδι στο χρόνο και βουτιές στις όμορφες παραλίες του Αργοσαρωνικού, μπορείς να βρεις όλα όσα θες για πολυτελείς ή σίγουρα άνετες διακοπές και να νιώσεις σαν να είσαι σε νησί.

Μπορείς πάντα εξάλλου να περάσεις απέναντι, στις Σπέτσες για να γνωρίσει το νησί και να το εξερευνήσεις για ένα σαββατοκύριακο. Στο Πόρτο Χέλι θα απολαύσεις φρέσκο ψάρι και ωραίους μεζέδες αλλά και πολύ ενδιαφέρουσα νυχτερινή ζωή.
Είναι γεγονός ότι το Πόρτο Χέλι και η Ερμιόνη είναι ό,τι πρέπει για όσους αγαπούν την πολυτέλεια.
Πηγή
ΔΕΙΤΕ:  Επιτυχημένος ο 8ος Δρόμος Αξιών στην Αργολίδα -Έτρεξαν πάνω από 110 δρομείς (Photos)

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!