Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Συναγερμός στο Ναύπλιο: Πλημμύρισαν σπίτια και εγκλωβίστηκαν κάτοικοι

Συναγερμός στην Πυροσβεστική και στην Πολιτική Προστασία του Δήμου

Στο Ναύπλιο, μια ολόκληρη συνοικία πλημμύρισε από τα νερά της βροχής, που έπεφταν αδιάκοπα από τη νύχτα έως το πρωί της Δευτέρας.
Η περιοχή Κούρτη, κατά μήκος της παραλιακής οδού Ναυπλίου – Νέας Κίου, απέναντι από την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, γέμισε νερά. Δρόμοι όπως η Θεμιστοκλέους και η Οδυσσέως, καθώς και οικίες και υπόγεια, πλημμύρισαν, εμποδίζοντας τους κατοίκους να εισέλθουν ή να εξέλθουν από τις οικίες τους λόγω του υψηλού επιπέδου του νερού που έχει κατακλύσει την περιοχή.
Η κατάσταση κατέστησε αδύνατη την κανονική κίνηση στην περιοχή, προκαλώντας σημαντικές δυσχέρειες στην καθημερινότητα των κατοίκων.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου και η Πολιτική Προστασία του Δήμου έσπευσαν στην περιοχή, αναλαμβάνοντας την άντληση των υδάτων και τον απεγκλωβισμό των κατοίκων. Η προσπάθεια απομάκρυνσης των νερών και η επιχείρηση διάσωσης των πληγέντων πραγματοποιείται με στόχο την επαναφορά της κανονικότητας στην περιοχή και την ασφάλεια των κατοίκων.

Οι κάτοικοι καλούνται να παραμείνουν σε ασφαλή σημεία και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών, καθώς οι εργασίες αποκατάστασης και άντλησης των νερών συνεχίζονται.

ΔΕΙΤΕ:  Εγκαινιάζεται το εκκλησάκι του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου στο Ναύπλιο

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!