ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Το Δημοτικό Αγίου Δημητρίου βραβεύθηκε στον Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό της ΕΡΤ (Vid)

Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023, παρουσία μαθητών, μαθητριών και εκπαιδευτικών, στο Στούντιο Β του Ραδιομεγάρου, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής Βραβείων των 2ου, 3ου και 4ου Διεθνών Μαθητικών Διαγωνισμών Οπτικοακουστικής Δημιουργίας «Τα σχολεία εκπέμπουν στην ΕΡΤ», που συνδιοργάνωσαν το Αρχείο της ΕΡΤ και η Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου Επιδαύρου πρωταγωνίστησε ακόμα μια φορά στα πολιτιστικά και εκπαιδευτικά δρώμενα της χώρας. Η ταινία «Μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, αρκεί να το πιστέψεις!», ένα δίλεπτο βίντεο που δείχνει με συμβολικό τρόπο τη μάχη για την ισότητα των φύλων, απέσπασε το μοναδικό βραβείο στην κατηγορία ταινιών από δημοτικά σχολεία.! Το βραβείο παρέλαβε ο πρώην Διευθυντής του σχολείου και δημιουργός της ταινίας, Νίκος Γαλάνης. Θυμίζουμε πως η ταινία έχει βραβευτεί στο παρελθόν από τον ΟΗΕ, στο φεστιβάλ κινηματογράφου που διοργανώνει, στο φεστιβάλ κινηματογράφου του Βανκούβερ κ.α.

Στην εκδήλωση, την οποία παρουσίασε και συντόνισε ο διευθυντής του Αρχείου της ΕΡΤ Βασίλης Αλεξόπουλος, βιντεοσκοπημένο χαιρετισμό απηύθυνε η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, ενώ το μήνυμα της υφυπουργού Παιδείας, Ζέττας Μακρή, ανέγνωσε η Έλενα Παπαδοπούλου, από τη Διεύθυνση Υποστήριξης Προγραμμάτων και Εκπαίδευσης για την Αειφορία του υπουργείου Παιδείας.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω τη βραβευμένη μαθητική ταινία:
Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την τελετή βράβευσης στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ εδώ (η βράβευση του Δημοτικού σχολείου της Αργολίδας στο 49.10):
ΔΕΙΤΕ:  Με λαμπρότητα ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου στο Κρανίδι (Photos)

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!