ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

«Το παιδί μας είπε ότι…» -Τι δήλωσε ο πατέρας του σάτυρου Αρχιμανδρίτη στην Ερμιονίδα

Σε σοκ βρίσκεται η οικογένεια του 40χρονου ιερέα που συνελήφθη χθες Παρασκευή (2.6.2023) το απόγευμα από τις Αρχές μετά από την καταγγελία ενός 12χρονου αγοριού.
«Το παιδί, μας είπε ότι δεν έγινε κάτι, ότι δεν ξέρει τίποτα», λέει στο newsit.gr ο ηλικιωμένος πατέρας του ιερέα που ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι ο γιος του φέρεται να έστειλε βίντεο με τις αρρωστημένες πράξεις τους στο messenger του ανήλικου αγοριού και ότι κατηγορείται για ασέλγεια.
Όπως μας αναφέρει ο πατέρας του 40χρονου συλληφθέντα, «τον πήρε χθες η αστυνομία. Όταν τον έπαιρναν, αυτό που μας είπε το παιδί μας ήταν ότι δεν έγινε κάτι, ότι δεν ξέρει τίποτα. Μου είπε ότι θα βρουν μετά τι έγινε».
Ο ιερέας συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής (2.6.2023) μετά από μήνυση που κατέθεσαν οι γονείς του μαθητή. Συγκεκριμένα, ο πατέρας του 12χρονου αγοριού έκανε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα Ερμιονίδας, καθώς βρήκε στο messenger του παιδιού του το βίντεο που έστειλε ο ρασοφόρος. Από τη φωνή στο βίντεο, αναγνωρίστηκε ο 40χρονος και συνελήφθη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές ψάχνουν αν υπάρχει και άλλο παρόμοιο υλικό είτε με το 12χρονο αγόρι είτε και με άλλα παιδιά που ενδεχομένως έπεσαν θύματά του.
Πηγή
.
→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από ΆργοςΝαύπλιοΕπίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
ΔΕΙΤΕ:  Ναύπλιο: Το Βενετσιάνικο Καρναβάλι μάγεψε μικρούς και μεγάλους! (Photos)

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!