ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στο Ναύπλιο κλέφτες κτυπούν κουδούνια προφασιζόμενοι τους τεχνικούς!

Τον τελευταίο καιρό, ιδίως κατά τις βραδινές ώρες, κάποια άτομα κτυπούν κουδούνια πολυκατοικιών στο Ναύπλιο, προφασιζόμενοι τους τεχνικούς.

Πρόθεσή τους είναι να βρουν εύπιστους, που θα τους ανοίξουν και μετά… ό,τι θέλει προκύψει. Στο σχέδιό τους αυτό δεν ορρωδούν  προ ουδενός, φθάνει να μπουν στο διαμέρισμα και να βάλουν χέρι σε χρήματα και άλλα περιουσιακά στοιχεία.

Πρόσφατο παράδειγμα η σημερινή περίπτωση του ηλικιωμένου, που τον ξάφρισε άγνωστος, που μπήκε στο σπίτι του με κάποια δικαιολογία…

Εφιστούμε την προσοχή, λοιπόν, των συμπολιτών, να μην ανοίγουν σε αγνώστους, όποια δικαιολογία και να χρησιμοποιούν. Και αν είναι φορτικοί να τους απειλούν με την Αστυνομία!

Και, φυσικά, θα πρέπει να είναι κλειστές οι κύριες είσοδοι των πολυκατοικιών και να μην επιτρέπεται η είσοδος σε όποιον άγνωστο προσπαθεί να παρεισφρήσει την ώρα που ανοίγει για να μπει ένοικος.

Γιατί το να τους κλέψουν θα είναι το λιγότερο. Το χειρότερο θα είναι να θρηνήσουμε ανθρώπινα θύματα, όπως έχουν εκτραχυνθεί τα πράγματα στην κοινωνία!

(φωτογραφία αρχείου, άσχετη με το θέμα)

Ιάσονας Μουσταΐρας

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;