Το «χρυσό» οικόπεδο της Αργολίδας: Είναι το πιο ακριβό στην Ελλάδα και διατίθεται προς πώληση -Πού βρίσκεται

Στο Πόρτο Χέλι βρίσκεται το πιο ακριβό οικόπεδο στην Ελλάδα

20 εκατ. ευρώ για παραθαλάσσια έκταση
Το Πόρτο Χέλι, ο δημοφιλής προορισμός της Πελοποννήσου, συνεχίζει να ξεχωρίζει ως μία από τις πιο ακριβές περιοχές στην Ελλάδα για αγορά γης. Το θέρετρο, γνωστό για την πολυτέλεια και τη συγκέντρωση της εγχώριας και διεθνούς οικονομικής ελίτ, έχει εξελιχθεί σε έναν πεντάστερο προορισμό τα τελευταία χρόνια.

Το «χρυσό» οικόπεδο
Σύμφωνα με την Engel & Völkers, μία από τις κορυφαίες εταιρείες μεσιτικών υπηρεσιών, διατίθεται προς πώληση ένα παραθαλάσσιο οικόπεδο 10.813 τ.μ. στο Πόρτο Χέλι, με τιμή που αγγίζει τα 20 εκατομμύρια ευρώ. Η έκταση αυτή προορίζεται για οικιστική χρήση, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για πολυτελείς βίλες ή επενδυτικές κατασκευές.

Πόρτο Χέλι: Ένας προορισμός πολυτέλειας
Το Πόρτο Χέλι διαθέτει μία ακτογραμμή 180 χλμ., όπου έχουν επενδύσει επιχειρηματίες, εφοπλιστές και διασημότητες από όλο τον κόσμο. Η ζήτηση για γη στην περιοχή είναι εξαιρετικά υψηλή, ενώ τα διαθέσιμα οικόπεδα είναι πλέον ελάχιστα, γεγονός που αυξάνει την αξία τους κατακόρυφα.
Το υψηλό ενδιαφέρον για ακίνητα συνδέεται με την ειδυλλιακή τοποθεσία, τις πολυτελείς υποδομές και την εγγύτητα σε δημοφιλή νησιά όπως οι Σπέτσες, η Ύδρα και ο Πόρος.


Το κόστος και η δυναμική της περιοχής
Η τιμή των 20 εκατομμυρίων ευρώ για το συγκεκριμένο οικόπεδο αντικατοπτρίζει τη δυναμική της περιοχής ως κορυφαίου μεσογειακού προορισμού. Η προσέλκυση της οικονομικής ελίτ και οι υψηλού επιπέδου υποδομές έχουν μετατρέψει το Πόρτο Χέλι σε έναν από τους ακριβότερους τόπους κατοικίας και επένδυσης στην Ελλάδα.
Το Πόρτο Χέλι συνεχίζει να ανεβάζει τον πήχη της πολυτέλειας, με τις τιμές να αντικατοπτρίζουν την υψηλή ζήτηση και τη μοναδικότητα της περιοχής.
Σχετικές ειδήσεις:
Σημαντική επένδυση: Νέο ξενοδοχείο στο Ναύπλιο -Πού θα χτιστεί, πόσες κλίνες θα έχει και πόσο θα κοστίσει
Τα αποκαλυπτήρια του νέου Four Seasons: Έτσι θα είναι το νέο πολυτελές ξενοδοχείο στην Αργολίδα (εικόνες)
Οι επενδύσεις που αλλάζουν το Πόρτο Χέλι και την Ερμιονίδα

Online χρήστες: 371

Εδώ βρίσκεις προσωπικό στην Αργολίδα!

Το Argolida Planet, με πάνω από 100.000 αναγνώστες κάθε μήνα, είναι ο ιδανικός χώρος για τις επιχειρήσεις να βρουν προσωπικό στην Αργολίδα.
Αν είστε επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας και αναζητάτε προσωπικό, καλέστε μας στο τηλ. 6948083131 ή στείλτε μας e-mail στο argolidaplanet@gmail.com

Αυτά που... παίζουν!