Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις σε αρκετά σημεία της πόλης
Ολοκληρώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα οι εργασίες οδοποιίας στην περιοχή του Νέου Κόσμου στο Άργος, με τις παρεμβάσεις να αφορούν τις οδούς Ήρας, Κω και Σπετσών, όπου πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις και βελτιώσεις του οδοστρώματος.
Οι παρεμβάσεις εντάσσονται στο συνολικό πρόγραμμα αναβάθμισης του οδικού δικτύου του Άργους, με στόχο την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας και τη διευκόλυνση της καθημερινότητας οδηγών και πεζών.
Την ίδια ώρα, τα έργα συνεχίζονται σε άλλα σημεία της πόλης. Το συνεργείο εκτελεί εργασίες στην οδό Ασπίδος, στον δρόμο που συνδέει τον Προφήτη Ηλία με την οδό Ηρακλέους, ενώ παρεμβάσεις πραγματοποιούνται και στη διασταύρωση της οδού Καρατζά με την οδό Φορονεώς, κοντά στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Άργους.
Οι εργασίες εξελίσσονται σταδιακά, με τις αρμόδιες υπηρεσίες να επισημαίνουν πως το πρόγραμμα αστικής οδοποιίας θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα, καλύπτοντας επιπλέον σημεία του αστικού ιστού.






















































